Luk

Medie: Durmisi på blokken i fransk storklub

| International | 18 kommentarer
Medie: Durmisi på blokken i fransk storklub
Foto: Getty Images

Infoboks

Marseille - Reims
Ligue 1 (10/08)
bet365 1,60 3,50 6,50
NordicBet 1,65 3,65 5,70
Oddset 1,65 3,60 5,60

Lazios danske landsholdsback Riza Durmisi er ifølge L'Equipe på blokken i franske Marseille.

Riza Durmisi er ifølge den franske avis L'Equipe på radaren i Marseille.

Klubben har angiveligt været på jagt efter en venstreback gennem noget tid, og her er Durmisi ét af emnerne.

Den danske landsholdsback har ikke fået så meget spilletid i Lazio, og han kan muligvis være på vej videre efter blot et år i Italien.

Hans kontrakt løber dog frem til sommeren 2023, og hans værdi anslås af avisen at være på fire millioner euro.

L'Equipe skriver, at også Guingamp-backen Pedro Rebocho er på blokken i Marseille.


Af Sara Margren

18 kommentarer

Lakris 23:51          
Han kunne spille i PSG for den sags skyld, og Hareide ville stadig ikke bruge ham (men fortsætte med at ødelægge vores etablerede, offensive spil med en højrebenet højreback på venstreback).

Trist og stadig lige uforståelig disposition.

Heldigvis for Durmisi har fodboldfagfolk i BIF, Betis, Lazio og nu muligvis Marseille et andet syn på sagen - og heldigvis er det et syn Hjulmand helt sikkert deler.
Lange 23:58          
Han spillede sig af landsholdet. Siden mistede han pladsen i betis, og har aldrig rigtig spillet i lazio. Så hvornår skulle Hareide have synet ham??
Landsholdet er for de bedste, og dem træneren mener passer ind. Vi kan hurtigt blive enige om at stryger ikke er venstre back. Men durmisi er ikke lige næste mand på listen. Uanset hvilken type han er, spiller han ikke i klubben.
TR1986 00:15          
Vi har aldrig tabt en landskamp med Jens Stryger i startopstillingen. Just saying.
Lakris 00:24          
Han spillede sig af landsholdet.
Nej, Hareide skulle bruge en prygelknabe, til at skygge over sine egne eklatante taktiske fejl imod Polen på udebane. Fejl, som ikke mindst bestod i - på håbløs naiv vis - ikke at starte med en Delaney i absolut topform, og dermed efterlade en halvrusten Kvist som eneste deciderede defensive anker på midtbanen, hvilket bla. betød manglende backup til vores backs, når de polske kanter hamrede derudaf. En fejl jeg i øvrigt selv pointerede før kampen.

Hareide fandt så en enkelt defensiv fejl af Durmisi i den kamp - hele den danske defensiv sejlede - som han så "fyrede" Durmisi på baggrund af - i stedet for først og fremmest at kigge indad. Durmisis fejl og fyring blev sågar udstillet og indirekte eksekveret af Hareide på tv, og således startede "myten" om at Durmisi generelt set skulle være helt håbløs defensivt. Og det fodboldfjendtlige eksperiment med Stryger blev søsat.

Han havde en forrygende første sæson i La Liga, og blev så ramt af skade i den følgende sæson, hvor han dog alligevel endte med mange flere kampe end kritikerne antyder. Over 25 så vidt jeg husker.

I Lazio har det rigtignok knebet med spilletiden, men han har do alligevel fået en del kampe - bl.a. i Europa. En dårlig timet skade hjalp dog heller ikke.

Hvor om alting er: En spiller med et CV som Durmisis kan umuligt være så dårlig defensiv som Hareide mener (og tilsyneladende også har spinnet/manipuleret andre til at tro).

En højrebenet højreback ude af position, er i øvrigt heller ikke optimal defensivt.

La Masia 00:31          
Durmisi var jo virkelig god i starten af Betis tiden, men en verdensklasse Junior pillede ham selvfølgelig af holdet..... ærgerligt Durmisi ikke blev i Betis, nu når Junior har været meget skadet i sæsonens løb!
Onkelreje 00:36          
Lakris er det dig der er indeni Stig tøfting?
James Doakes 01:38          
Overvej at kunne være det landshold i europa med den længste ubesejrede stribe, og så stadigvæk stille spørgsmålstegn ved truppen. Durmisi har aldrig nogensinde kunnet forsvare. Han er en wing der spiller back, og jeg mindes ham som rigtig god i Brøndby, men heller ikke dengang kunne han deltage defensivt.

Der er da ikke noget til at sige til, at en lidt mere defensivt orienteret træner vælger sådan en spiller fra.
Bare vent til vi bliver klasket 6-0 af Tyskland eller lign. under Hjulmand, så græder du igen.
Fredag 19. juli