Luk

Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar

| Serie A | 53 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan
Serie A (05/02)
Oddset 1,80 4,00 3,95
bet365 1,80 3,75 4,33

Ifølge italienske Calciomercato.com ophæver Christian Eriksen med Inter til januar, når der i næste uge kommer svar fra lægerne om hans tilgængelighed i Serie A.

Christian Eriksen vendte tilbage til træningsbanen torsdag i små slag på OB's træningsanlæg i Ådalen, og nu går rygterne så om fremtidsudsigterne for danskeren.

Tidligere har det været fremme, at Eriksen ikke må spille i Italien med den hjertestarter han har fået indopereret, og i næste uge skulle de sidste svar fra de italienske læger så komme i forhold til Eriksens tilgængelighed for Inter.

Her skriver det italienske medie Calciomercato.com, at der sandsynligvis ikke er noget nyt under solen, hvorfor Inter og Eriksen formodentlig kommer til at ophæve kontraktsamarbejdet til januar ifølge dem.

Eriksen har kontrakt med Inter frem til 2024, men ifølge det italienske medie skulle både han og Inter være i fin overensstemmelse om at ophæve kontrakten.


Af Kristoffer Lind Pedersen

53 kommentarer

->Internazionale<- 14:52          
Det var bare aldrig det match man har ønskede.
SotD 15:00          
Gad vide hvad der sker med det økonomiske mellemværende.

Eriksen har krav på en løn, da det jo ikke er hans skyld at han ikke må spille, og Inter har vel en værdi de skal have dækket, da det ikke er deres skyld at han ikke må spille.

Er der noget historik at trække på i forhold til sådan noget? Er der en forsikring der dækker dem hver især?
mjdj 15:01          
Ovenstående kommentar er jo helt uden for skiven med tanke på, hvad der hændte Eriksen i sommer. Sandt, at han ikke på noget tidspunkt har ramt topniveau i det italienske, men at koble det sammen med, at kontrakten rives over, er jo tåbeligt.
brugerx 15:10          
FIFA har dækket Inters udgifter til Eriksen.
OC 15:13          
Men vil sandsynligvis ikke dække det tab man får i FFP regi ved at ophæve. Eriksen har stadig en værdi på omkring 18 millioner euro, så jeg kan stadig ikke forstå hvordan det her på nogen måde giver mening for Inter.

Man må næsten gå ud fra, at UEFA ser bort fra det tab på en eller anden vis. Ellers er der da ingen retfærdighed.
Bookel82 15:18          
FIFA Club Protection Program, dækker hans løn i op til 365 dage og max 7,5 Mio Euro.
peanuts(s) 15:29          
Dækker FIFA også når kampen bliver spillet i en UEFA turnering ??
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar