LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Medie: FCK er interesseret i Andreas Bjelland

| Superligaen | 27 kommentarer
William Kvist før VM-udtagelse: Jeg skal nok være der
Medie: FCK er interesseret i Andreas Bjelland
Foto: Getty Images
FC København forsøger at lokke den danske landsholdsspiller Andreas Bjelland til klubben, skriver BT. Klubben har dog ikke tilbudt spilleren en kontrakt.

FC København vil meget gerne have den danske landsholdsforsvarer Andreas Bjelland til klubben, skriver BT.

Københavnerne har ifølge mediet været interesseret i Bjelland igennem længere tid og forsøger at lokke ham hjem til Danmark, når hans kontrakt efter denne sæson udløber hos Brentford.

BT skriver, at FCK endnu ikke har tilbudt Bjelland en kontrakt, og mediet skriver også, at Andreas Bjelland stadig har mod på at blive i udlandet – og gerne på et niveau, der er højere end Brentford.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

27 kommentarer

AHUJ 10:59          
Så er han da garanteret en plads på landsholdet, uanset hvordan han måtte spille. :)
BoroDane 11:00          
Jeg ser sgu gerne Boro gå efter Bjelland når nu man ikke rykker op og Ben Gibson forventeligt bliver solgt. Han skal ikke tilbage til Superligaen allerede.
MesutCazorla 11:01          
Dømt ud fra niveau og kvaliteter, så ville han være en fantastisk tilføjelse, men hans skadehistorik bør være grund til bekymring. Det kan selvfølgelig være, at det vil hjælpe ham at komme tilbage til Superligaen og FCK, hvor der spilles færre kampe med mindre intensitet, og belastningen dermed vil blive doseret anderledes, men hvis det var mig, der sad på pengene i klubben, så ville han nok ikke være nummer ét på min ønskeliste.
Jaws 11:02          
Vil være et scoop for FCK og for ligaen. Men mon ikke Bjelland lige venter og ser om en PL klub byder sig til. Der kunne sagtens være en oprykker eller en fra nederste halvdel, der kunne bruge ham. Så kan han tage hjem efter at have siddet på bænken til EM2020 i stedet. Der er god tid for ham endnu.
VikingViking 11:03          
Dette er jo også en offentlig hemmelighed
Fodbold-hans@hotmail.com 11:03          
Boro? Vi skal ikke have flere danskerne til den lorteklub
gunnerboydk 11:04          
Tja. Jeg synes bjelland er virkelig god. Også god nok til at spille i en bedre liga en den danske, så det ville nu nok blive godt hvis han kom til FCK. Jeg vil dog stadig hellere have at Andreas maxsø bliver hentet hjem, da han bare er yngre og vil kunne sælges for et fint beløb, såfremt at han præstere selvfølgelig.
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts