Luk

Medie: FCK har forhørt sig om Lukas Lerager

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Roma - Genoa
Serie A (07/03)
Oddset 1,48 4,50 6,50
bet365 1,45 4,50 7,00

FC København har angiveligt undersøgt muligheden for at hente Lukas Lerager i Genoa, men umiddelbart er en handel urealistisk af økonomiske årsager, skriver B.T.

Jess Thorup har tidligere luftet ønsket om at forstærke FC Københavns centrale midtbane, og i den forbindelse menes løverne at være interesseret i Lukas Lerager.

I hvert fald erfarer B.T., at FCK har forhørt sig om muligheden for at hente den 27-årige dansker, men det er umiddelbart ikke så realistisk.

Genoa betalte i 2019 omkring 50 millioner kroner for Lukas Lerager, og italienerne mener næppe, at han er blevet meget mindre værd efter at have spillet fast i Serie A.

B.T. skriver desuden, at Lukas Lerager foretrækker at blive i udlandet, hvilket naturligvis også besværliggør et skifte til FC København.

Lukas Lerager, som står noteret for ti landskampe for Danmark, har kontrakt til 2023 i Genoa.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

JytteRolf 16:05          
Det er så fedt at læse når danskere foretrækker at blive ude.
KamilNDoye 16:06          
Bliv dog i Italien i stedet for, at vende hjem til Danmark. Det burde være en no-brainer.
UnderMåler 16:10          
Det vil Da også være meget underligt hvis Lerager vil bytte fast spilletid i Serie A ud med en Superligaklub. Havde han haft sin ungdom og fodboldopvækst i FCK og følelser for klubben, kunne det være, men eller giver det ikke mening. Selvfølgelig er nogle spillere tryghedsnarkomaner og foretrækker de mere trygge faste rammer, men Lerager har spillet med succes Belgien, Frankrig og nu Italien, så har kan sgu nok klare at spille i lidt forskellige kulturer
Sebalist 16:19          
Men spiller han da fast? Jeg synes det har set sporadisk ud, med enkelte startpladser og nogle indskiftninger hist og her, når jeg har tjekket livescore?
schmede 16:40          
Undermåler
Vi kan jo ikke vide om han ville synes det ville være fedt at spille i FCK. Det ville de fleste danskere synes, og Lerager er fra Gladsaxe, så umuligt er det ikke.
Men han er nok for dyr pt. også i løn tænker jeg. Men interessant.
Jasperthesjasper 17:11          
Men spiller han da fast? Jeg synes det har set sporadisk ud, med enkelte startpladser og nogle indskiftninger hist og her, når jeg har tjekket livescore?
Jf transfermarket har han spillet 72% af minutterne i serie A indtil videre, det virker rimelig fast uden at han måske er første mand på holdkortet.

Genoa er ganske vist et bundhold i serie A, men medmindre man har et brændende ønske om nogenlunde kontinuerlig EL og sporadisk chance for ChL, så virker det da som en no-brainer at afvise FCK for en mand i sin bedste fodboldalder der er somewhat fast mand i serie A - en liga der i den grad har fået sin renæssance
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts