Luk

Medie: FCK kan tjene 16 mio. kr. på Gregus

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - FC København
Europa League Gruppe B (24/10)
bet365 1,90 3,40 4,33
NordicBet 1,94 3,35 4,50
Oddset 1,87 3,30 4,70

Ifølge BT's amerikanske kilder kan FC København komme til at tjene helt op mod 16 millioner kroner på salget af slovakiske Jan Gregus.

FC København brugte ifølge Ekstra Bladet 13 millioner kroner på Guillermo Varela, men klubben er ifølge BT lykkedes med at få endnu flere millioner ind ved at sælge Jan Gregus.

Den slovakiske midtbanespiller er blevet solgt til Minnesota United, og det kan ifølge BT's amerikanske kilder komme til at indbringe FCK 16 millioner kroner.

Prisen er ikke blevet bekræftet af FCK, men manager Ståle Solbakken slog fast, at Minnesota var kommet med et godt tilbud.

- Vi har været meget glade for at have Jan i truppen, men vi har fået et attraktivt tilbud fra Minnesota, og Jan vil gerne prøve et nyt eventyr i USA og en ny liga, sagde Solbakken i en pressemeddelelse.

Jan Gregus nåede to og et halvt år i FCK. Han kom til fra tjekkiske Jablonec i sommeren 2016 og har spillet 107 kampe for klubben.

I løbet af årene blev det til syv scoringer og syv assists.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

14 kommentarer

Kick and rush 08:59          
Økonomien i disse handler er ofte svær at gennemskue. Mange jubler over at hente en spiller på fri transfer, men der bruges til gengæld en masse penge på sign on fees og store lønninger. Hvorvidt en handel er god, skal vel også ses i lyset af, hvor meget man oprindeligt gav for spilleren. Er der nogen, der ved hvad FCK i sin tid betalte?
Jillionaire 09:01          
Som mange nævnte i går nævnte, falder tankerne hurtigt på Keita. MEN når han siger de "leder", så tænker jeg det er en ny spiller de vil have ind i truppen. Keita behøver de ikke lede efter når de ejer ham.

I sommers florerede rygterne om Ødegaard, tror i det kunne være en mulighed for FCK?
Pascal 09:04          
Mener at man købte Gregus for 8 mill
Skytte 09:05          
Tror desværre ikke at Ødegaard hverken er muligt eller den rette i forhold til de positioner som FCK som udgangspunkt leder efter - Ødegaard er vel lidt samme type/position som Robert Skov og her tror jeg ikke man mener at der skal hentes en spiller som nok kun vil komme på baggrund af et løfte om fuld spilletid...
attermann 09:21          
Ødegaard var millimeter fra at skifte til København i sommerens transfercirkus, men valgte altså lejeaftalen i Holland.

Kunne være fint hvis den unge mand var blevet klogere hen over efteråret - men mon ikke han er bundet til at vente med et nyt skifte, til det bliver sommer!
Jillionaire 09:21          
Det har du helt ret i, om end det kunne være interessant med ham i truppen, evt. en omskolinng ligesom falk.
AK78 10:13          
Hvordan kan det være at de skriver at FCK kan tjene 16 mill. det lyder da ikke som noget vildt salg, eller det er det måske?
Syntes bare at FCK plejer at sælge dyrere .
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober