Luk

Medie: FCM køber dansker i PL-klub

| International | 35 kommentarer

Infoboks

Brighton - Aston Villa
Premier League (18/01)
bet365 1,66 4,00 5,00
NordicBet 1,71 4,20 4,95
Oddset 1,67 4,10 4,80
YouBet 1,69 4,20 5,05

Ifølge B.T. skifter Anders Dreyer fra Brighton til FC Midtjylland på en permanent aftale. Den tidligere Esbjerg fB-spiller skal dermed kickstarte karrieren i Superligaen.

FC Midtjylland ruster offensiven godt og grundigt op til forårssæsonen. I hvert fald skriver B.T. lørdag morgen, at klubben køber Anders Dreyer i Premier League-klubben Brighton.

Midtjyderne snupper angiveligt offensivspilleren, efter at Brøndby i sommer var på jagt efter ham.

Anders Dreyer skiftede til Brighton fra Esbjerg fB tilbage i sommeren 2018, og dengang var han overbevist om, at han efter et år ville gå ind i Premier League-truppen. Det skete ikke.

Efter det første halve år i klubben blev han udlejet til St. Mirren i Skotland, hvor han havde et blandet ophold uden voldsom succes.

Efter opholdet i Skotland vendte han hjem til Brighton i det sydlige England, hvor han tilbragte det meste af sommeren, inden han skiftede til Heerenveen på en lejeaftale.

Her har han i løbet af efteråret spillet i alt 13 førsteholdskampe, og det er blevet til et enkelt mål og to oplæg.

I december åbnede han op for, at han kunne blive hentet tilbage til Brighton allerede i januar. Det tyder på, at det er sket, og nu afhænder englænderne ham altså til FC Midtjylland, hvor han skal forsøge at kickstarte karrieren.

Køb billetter til FC Midtjyllands kommende hjemmekampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

35 kommentarer

Jakri 07:41          
Endnu et eksempel på en dansker som fejler i udlandet, der mangler mentalitet og fornuftige agenter til danske spillere!
Men held og lykke Dreyer.
TrueBlue4Life 07:50          
Nu må vi se om han er bedre end dem vi har.
Men altid fint at hente en ung dansker.
Roberto Pellegris 08:04          
Jeg tror ikke det er mentaliteten som har manglet. Han er pt. bare ikke god nok til PL. Når du ikke er blandt de første 11 i Heerenveen er du ikke god nok til en bænktjans i Brighton.
Martinovic 08:08          
Kendere af dansk fodbold kender Anders Dreyer. Ingen grund til de clickbait-overskrifter. I ville få lige så mange kliks ved at bruge ‘FCM henter Anders Dreyer’.

Det er vel Mabil, han skal slå af på den højre kant og han var en af FCM’s bedste i efteråret.
OB-Maaaiiiin 08:12          
Det er muligt at fluekn.... om spilleren har fejlet eller ej. Dreyer havde måske muligheden for at sige nej-tak, men jeg gætter på at EfB gerne ville sælge til PL. og har vel presset godt på. Økonomien bestemmer en del her .. ærgerligt for ham, jeg håber han er blevet lidt klogere.
Toggle 09:15          
Det skifte til Brighton lugtede jo kun af at sælge sin sjæl for ussel mammon. Men hey, hvem ville ikke gå efter pengene hvis man inderst inde allerede vidste at talentet måske ikke var så stort.
JimWendler 09:36          
Lækker handel af fcm her! Han så virkelig spændende ud da han forlod esbjerg og formår midtjylland at få gang i ham tror jeg det kan det blive rigtig godt
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar