Luk

Medie: FCN bød otte millioner på Brøndby-midt

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (17/07)
bet365 1,57 4,50 4,75
Oddset 1,55 4,50 5,60
YouBet 1,57 4,40 5,30

B.T. skriver søndag, at FC Nordsjælland i sommer var tæt på at hente Brøndbys Simon Tibbling med et bud på otte millioner kroner.

B.T. skriver søndag, at Brøndby var tæt på at sælge midtbanespilleren Simon Tibbling til FC Nordsjælland i sommer.

FCN skulle have budt otte millioner kroner, men skiftet gik i vasken på transfervinduets sidste dag, da det ikke lykkedes Brøndby at hente Saba Lobjanidze i Randers FC, hvorfor man altså trak i bremsen.

B.T. skriver videre, at Simon Tibbling og hans bagland arbejdet på at finde en ny klub, da den svenske midtbanespiller sjældent har været i Brøndbys startopstilling under Niels Frederiksen.

Ifølge mediet skulle FC Nordsjælland ikke være på banen med et bud på nuværende tidspunkt.

25-årige Tibbling, der har været ramt af skader, har spillet 22 kampe i denne sæson.

Niels Frederiksen fortalte tidligere søndag i et interview med bold.dk, at Tibbling blandt andet har fået mere konkurrence, da Brøndby skiftede system.

Til gengæld skulle der snart være chance for en startplads efter fem indhop i streg, sagde Brøndby-træneren.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Rambo92 11:10          
Han ville godt nok pynte i FCN!

Giv ham 2 år i FCN, og så er han solgt for et sted mellem 20-30 mil hvis ikke mere ;-)
Free man 11:16          
Måske Rambo, jeg er nok noget mere i tvivl end dig. Har umiddelbart svært ved at se ham tage en fast startplads med de spillere FCN har til rådighed. Jeg er også i tvivl om han overhovedet passer ind ?

Jeg kan godt lide Tibling på hans højeste niveau, der er dog for langt mellem disse præstationer efter min mening. Forhåbentlig kan han komme videre, få fast spilletid, selvtillid og blive en profil - spørgsmålet er dog om det er i DK ?
JG-FCN 11:28          
Tror han har et skjult potentiale i sig så kan godt forstå FCN er interesserede. På U21 landsholdet har Tibbling bl.a. været Sveriges suverænt bedste spiller og viste i den grad kreative evner - Det er dog indrømmeligt noget tid siden efterhånden. Jeg så også hellere FCN investere i forsvaret frem for midtbanen, hvor FCN har en overflåd af talent.
Rambo92 11:29          
FCN sælger garanteret Kudus og Damsgaard er også væk, derfor ville han med garanti blive en af de bærende kræfter i FCN. Derfor ser jeg et skifte til FCN som en god mulighed både for Tibbling, som vil få en masse spilletid og potentielt være en af de bærende kræfter på et hold, hvor mange udenlandske klubber holder øje. FCN vil også få en spiller på et teknisk højt niveau, som man igen potentielt, kan lave en positiv historie om en spiller, der har alle forudsætninger for at slå igenne og få en masse selvtillid, samtidig med, at FCN kan få noget rutine ind i holdet og samtidig tjene på at udvikle ham
Rambo92 11:33          
JG-FCN

Jeg ser hellere, at FCN forlænger med Uttergård.
Så har vi et forsvar der hedder, Mesik, Kian, og Yttergård. Yttergård har virkelig spillet sig op - både som leder og spilstyrende. Med dette forsvar, vil jeg være fint tilfreds. Derfor mener jeg, at der skal bruges lidt penge på midtbanen/front angrebet når nu at Damsgaard og Kudus formentlig forsvinder :-)
Funkeeh 11:37          
Bød FCM ikke også på Tibbling?
Tanken 11:40          
Det er 3. gang der kommer en historie omkring Tibbling var ved at blive solgt til den modstander man er lige før at møde. Der er ved at tegne sig et mønster
Onsdag 15. juli
Tirsdag 14. juli