Luk

Medie: Flere byer vil huse landsholdet

| EM | 25 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - FC København
Europa League Gruppe B (24/10)
bet365 1,83 3,40 4,50
NordicBet 1,91 3,45 4,50
Oddset 1,87 3,30 4,70

Både Brøndby, AGF og FC København har budt ind på at få lov at være hjemmebane for landsholdet fra 2020, skriver Ekstra Bladet.

Det danske landshold spiller sine kvalifikationskampe i Telia Parken, men stadionet på Østerbro i København er ikke helligt som Danmarks hjemmebane.

DBU har sendt hjemmebanen i udbud, og ifølge Ekstra Bladet er både Brøndby og AGF interesserede i at hive landsholdet til deres byer.

Ingen af de to vil dog svare på, hvad de har tilbudt DBU for at få landsholdet til byen, når DBU's aftale med Parken Sport & Entertainment udløber i 2020.

Hos Parken Sport & Entertainment er kommunikationschef Jes Mortensen mere informativ. Han bekræfter, at man gerne vil fortsætte som hjemmebane for det danske landshold.

- Jeg kan bekræfte, at vi har afgivet et bud til DBU, der er økonomisk lavere og mere fleksibelt end det nuværende. Vi er altid stolte over at have landsholdet i Parken, og vi håber naturligvis, at vi kan fortsætte en lang og god tradition med at have Parken som ramme for de største landskampe, siger Jes Mortensen til Ekstra Bladet.

Ifølge mediet vil DBU træffe en beslutning i løbet af oktober.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

25 kommentarer

mexicoz 07:18          
Jeg håber godt nok ikke man i Århus seriøst tænker, at det danske landshold skal spille permanent på et stadion med løbebane omkring. Det ville være mere end trist
somefun 07:25          
Hverken Aarhus eller Brøndbys stadions er i passende størrelse
thomasjn 07:44          
Det skal være i Parken som det plejer.

1. Aarhus Stadion er i sin nuværende form et skodstation. Når de evt. får et nyt stadion kunne man overveje det
2. Brøndby Stadion ligger for langt væk fra alting. Der er ikke mange restauranter eller barer tæt på og der er langt til S-togsstationen. Det er slet ikke mulighed for at skabe det samme liv på en landskampsdag som inde omkring Parken. Parken er lettere at komme til og da det er inde midt i byen er der mange flere muligheder før efter kampen.
Mikesas 07:58          
Man kan ikke bruge størrelsen af Brøndby Stadion som undskyldning for ikke at skulle spille landskampe der.

Der er trods alt en del landskampe, hvor man ikke kan fylde Parken.
RunningMan 07:59          
AGF får tage sig sammen. Stadion med løbebane er til grin, når der er andre fine alternativer. Blue Water Park har plads til 3.000 mindre, men er et meget bedre stadion. Såfremt det ikke skal være Parken eller Brøndby, må Esbjerg og Odense overvejes før AGF.
Kong Dario 08:04          
Gør som nu tænker jeg. Spil VM og EM kval kampene i Parken, og så alle andre kampe rundt om i landet.

Håber dog snart at vi får et ordentligt fodbold stadion i Aarhus, så vi seriøst kan byde ind.

#fordanmark
realmadrid94 08:10          
Mon dog det er afgørende at det tager 5 min længere tid fra stationerne til BIF stadion? Det er et fuldkomment helvede at parkere inde ved parken hvis man håber på en gratis omgang parkering. Brøndby er trods alt lidt længere ude på landet, og man kan parkere hele vejen fra Glostrup til Brøndby Strand. :P
Enig i restauranter er vigtige - mindre med alkohol. Har stadig en drøm om at man følger spanierne med de regler før eller siden.
Mandag 21. oktober