Luk

Medie: Guardiola har afvist PSG og Juve

| International | 2 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Manchester City
Premier League (26/01)
Oddset 16,00 7,00 1,18
bet365 13,00 7,50 1,16

Ifølge blandt andet The Times afviste Pep Guardiola tilbud fra PSG og Juventus, inden han i stedet forlængede sin kontrakt med Manchester City.

Torsdag meddelte Manchester City, at klubben har forlænget aftalen med manager Pep Guardiola, så kontrakten nu løber til sommeren 2023.

Det var ikke uden kamp, at City fik sikret Guardiolas underskrift, da et par europæiske storklubber var ude efter den succesfulde manager.

The Times skriver, at både Juventus og PSG havde fremlagt tilbud til manageren, hvis kontrakt med City stod til at udløbe efter denne sæson, og det samme siger den anerkendte spanske journalist Guillem Balague til BBC.

Ifølge The Times ville Guardiola ganske enkelt helst forlænge sin aftale med City, og han håbede derfor på, at han og klubben kunne nå til enighed om en aftale.

Guillem Balague mener at vide, at Guardiola aldrig var tæt på at forlade Manchester City.

- Der var tilbud fra Juventus, PSG og andre, men han er glad i City. Han nyder at arbejde i klubben, er omgivet af mennesker, han stoler på og kontroller de sportslige beslutninger. 

- Han er desuden glad for, at intet slipper ud af omklædningsrummet, som han oplevede, at det skete i både Bayern og Barcelona, siger Balague.

Guardiola kom til Manchester City i 2016.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 24. januar