Luk

Medie: Harry Kane vil væk fra Tottenham

| Premier League | 37 kommentarer

Infoboks

Sky Sports skriver, at Harry Kane igen har fortalt Tottenham, at han vil videre i karrieren til sommer. Klubben skulle forhøre sig hos mulige erstatninger.

Tottenham kan meget vel stå foran et stort salg til sommer, da Harry Kane ifølge Sky Sports skulle have fortalt klubben, at han vil videre til sommer.

Mediet skriver, at Kanes melding har fået Tottenham til at forhøre sig om mulige erstatninger, og det skulle indikere, at Tottenham er villig til at lytte på Kanes ønsker.

Ifølge Sky Sports skulle Manchester City, Manchester United og Chelsea alle have kontaktet Kanes repræsentanter og udtrykt et ønske om at hente den 27-årige bomber, og Kane skulle også være mest varm på at blive i den engelske liga.

Angiveligt skulle Kane være meget interesseret i at få afklaret fremtiden, før han skal spille EM med England.

En talsperson fra klubben har til Sky Sports fortalt, at klubben vil fokusere på at afslutte sæsonen.

- Vi har en sæson at færdiggøre, og vi vil slutte så stærkt som muligt. Det er det eneste, vi er fokuseret på, lyder det.

Kane har for nylig givet udtryk for, at han vil spille i klubber, der vinder trofæer.


Af Jonas Dalgård

37 kommentarer

tue69 20:48          
Chelsea er et super match. Deres største udfordring er at offensiven er lige billig nok.

Men spændende at se, hvad der sker med Kane. Håber egentligt at han skifter til udlandet, da de to Manchester klubber og Chelsea vil blive forstærket i irriterende høj grad af hans ankomst.
SerKunPLogCL 20:51          
Kan Chelsea efterhånden blive ved med at købe, købe, købe?

Ikke just en bombe, at Kane indgiver transferønsker, men et kæmpe incitament på, at tilstandene i Tottenham har nået et nyt og alarmerende lavpunkt.
jonaspoulsen 20:59          
Levy sælger ikke til Chelsea.

Mit bud er at det bliver man city hvilket også er det naturlige step op for kane. United er imo ikke sikre på nogen store titler, så det ville ikke give meget mening ( andet end de sikkert dobler hans løn)

Tror ikke Kane vil til udlandet, da han gerne vil slå Shearers rekord for flest mål.
bruger 155512 21:00          
Kane skifter helt sikkert ikke til en anden London klub. Det tror jeg simpelthen ikke på. Lugter langt væk af PSG eller Madrid.
Damse1994 21:04          
Et andet og troværdigt medie:
Kane er frustreret over Spurs sæson, men har IKKE indgivet et transferønske.


Kan dog godt se at det ikke trækker kliks. Artiklen fra Poul Gilmour der vist nok er Chelsea rapporter, kontra Alasdair Gold der er den rapporter med fingeren på pulsen hos Spurs? Jeg har en ide om, hvem der opfinder historier og hvem der måske kender sandheden.

Når det så er sagt forstår jeg godt at han vil videre. City har vel aldrig givet mere end £60 mil for en spiller og Kane koster i hvert fald det dobbelte. Chelsea har man ikke handlet med siden Frank Arnesen, så nej. Utd vil have Sancho for £80 mil, har de så også £150 mil og burde man i så fald ikke købe Haaland i stedet?

Kane har kontrakt til 2024 og er vist ikke til at værdiansætte for Spurs, så har svært ved at se ham skifte.
keane10 21:08          
Chelsea skal vel lige kvalificere sig til Champions League før de overhovedet kan komme på tale med ganske få point mere end Tottenham i tabellen. Men selv hvis det skulle lykkedes, så vil jeg anse det som særdeles usandsynligt at Levy vil sælge til en London rival og at Kane vil spille for dem.

Manchester klubberne kan måske godt lade sig gøre, hvis de virkelig vil smide kassen for en ikke helt ny Harry Kane. Det bliver dog ekstremt dyrt, så jeg har min tvivl.

Sky melder heller ingenting om hvem deres kilde er, så historien virker noget tynd, selvom der bestemt er en vis logik i at Kane ønsker at prøve noget andet.
mikkelcp 21:15          
Fy for satan det kommer til at koste mange oliepenge. 4 år tilbage af kontrakten og Levy ved forhandlingsbordet. Show me the moneeeey
Torsdag 17. juni