Luk

Medie: Huntelaar vender hjem til Schalke

| Bundesliga | 8 kommentarer

Infoboks

Ajax - Young Boys
Europa League Slutspil (11/03)
Oddset 1,60 4,10 4,70
bet365 1,60 4,00 5,00

37-årige Klaas Jan Huntelaar har ifølge Bild besluttet sig for at skifte tilbage til Schalke 04, der kæmper en hård kamp for livet i Bundesligaen.

Tidligere denne uge kom det frem, at Schalke 04 arbejder på at hente Klaas Jan Huntelaar hjem, og den rutinerede bomber bekræftede efterfølgende, at det er en mulighed.

Huntelaar sagde i den forbindelse, at det var en særdeles svær beslutning, om han skulle blive i Ajax eller skifte til Schalke, men ifølge normalt velinformerede Bild har han besluttet sig for sidstnævnte.

Den tyske avis skriver, at beslutningen om at skifte til Schalke kan blive annonceret allerede denne søndag, når Ajax har overstået rivalopgøret mod Feyenoord. Den kamp sparkes i gang klokken 16.45.

Klaas Jan Huntelaar, der har fortid i blandt andet Real Madrid og AC Milan, spillede i Schalke 04 fra 2010 til 2017. 

I alt står den aldrende målræv noteret for 126 kasser i 240 kampe for Schalke, men de cifre kan altså meget vel blive øget inden længe, hvilket i den grad vil være tiltrængt for Schalke.

Klubben ligger i øjeblikket sidst i Bundesligaen med blot syv point for 15 kampe, men fik senest en forløsende 4-0-sejr over Hoffenheim, hvilket skal følges op søndag aften, når det gælder udekampen mod Frankfurt.

Klaas Jan Huntelaar annoncerede i december, at han stopper karrieren til sommer.


Af Martin Schmidt
Mandag 8. marts