Luk

Medie: Ingen planer om Solskjær-fyring

| Premier League | 19 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Young Boys
Champions League gruppe F (08/12)
Oddset 1,42 4,90 6,60
bet365 1,40 5,00 7,00

Sky Sports melder mandag, at Manchester United ikke har nogen planer om at fyre Ole Gunnar Solskjær trods sløje resultater.

Manchester United har præsteret langt under niveau i den seneste tid, og i weekenden blev det til et ydmygende 0-2-nederlag til Manchester City, der totalt dominerede United på Old Trafford.

Inden kampen havde 0-5 mod Liverpool blandt andet sat gang i rygterne om, at Ole Gunnar Solskjær skulle fyres.

Men ifølge Sky Sports er nordmanden stadig ved United-rattet, når United efter landskampsterminen møder Watford.

Således har storklubben angiveligt ingen planer om at skille sig af med den kritiserede manager.

Solskjær selv udtalte i weekenden, at han ikke føler, at han er på lånt tid i Manchester United og han understregede, at han er den rette til at vende Uniteds sæson.

Efter 0-5 mod Liverpool rettede Solskjær og United op og slog Tottenham 3-0 og fik 2-2 mod Atalanta, og det skulle altså have givet ro på.

Sky Sports skriver, at den uafklarede situation omkring sportsdirektør Ed Woodwards afløser ikke spiller nogen rolle i forhold til, om Solskjær skal fyres eller fortsætte – det er bestyrelsen, der træffer den beslutning.

48-årige Solskjær har været manager i United siden december 2018, hvor han startede som midlertidig manager efter fyringen af Jose Mourinho.

Siden har han stået i spidsen for 148 kampe med et pointsnit på 1,80 og han forlængede i sommer sin aftale med United til 2024.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 7. december