Luk

Medie: James Rodriguez drøfter Qatar-skifte

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Wolverhampton - Everton
Premier League (01/11)
Oddset 2,25 3,30 3,30

James Rodriguez nærmer sig angiveligt et skifte til en klub i Qatar, efter han er røget ud i kulden i Everton under Rafa Benitez.

James Rodriguez har ikke spillet en kamp for Everton, siden Rafa Benitez kom til som cheftræner, og nu tyder det på, at parterne er ved at skilles.

I hvert fald skriver Sky Sports mandag, at Rodriguez er i dialog med en klub i Qatar om et potentielt skifte.

Mediet melder ikke, hvor langt snakken er, men det trækker altså op til et klubskifte.

I sommerens vindue var Rodriguez angiveligt tæt på et skifte til Porto, men til sidst kunne parterne ikke blive enige.

Rodriguez har et år tilbage af kontrakten, der dog indeholder en option på et år.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 13:49          
Hans tid på topplan er vist over.
Taco mix 15:04          
Der har været lidt Milan Baros over ham. Havde en god slutrunde, men har ikke helt kunne leve op til det efterfølgende. Han var ellers god i starten for Everton.
haraltidret 16:41          
Det er vel næsen også kun en klub i Qatar der kan matche de 250.000£ om ugen, som jeg har hørt/læst at James Rodriguez tjener i Everton. Så mon ikke Benitez inderligt håber at komme af med James, så der kan komme luft i lønbudgettet til at hente forstærkninger.
D. Dean 16:51          
En kombination af FFP, James´ høje løn og misforholdet mellem ham og Benitez, er tungtvejende i forhold til at få ham sendt videre fra klubben(hvilket jeg håber lykkes).
Det er rigtigt, at han lagde stærkt ud i Everton. Han var dog også en del skadet, og det var også åbenlyst, at han var en udpræget humørspiller.
KimTrondheim 16:56          
Merkelig karriere. Trodde han skulle bli det helt store. Var jo enormt god på sitt beste. Sjokkerende at han er i en så "dårlig" klubb som Everton, etter VM-et han en gang hadde. Og enda mer sjokkerende at han ikke er fast på laget. Har vel gått nedover da, pluss er på svært høy lønn, som haraltidret og D.Dean påpeker.
Campeones32 18:48          
Massere af gode momenter de første 2 sæsoner i Real. God på assisten og et godt skud, men som andre også er inde på var der skader og humørspiller-syndrom inde over også. Selv i Bayern så det på et tidspunkt, lidt som i starten i Everton, ud til det skulle godt med ham igen, men heller ikke. Super ærgerligt, fed spiller når han er på sit højeste.
Mandag 25. oktober