Luk

Medie: Juventus forbereder Locatelli-bud

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Udinese - Juventus
Serie A (22/08)
bet365 7,00 4,00 1,50

Ifølge Goal er Juventus i gang med at forberede et bud på den italienske landsholdsprofil Manuel Locatelli, der til daglig tørner ud for Sassuolo.

Manuel Locatelli viste sig for nylig fra sin bedste side, da han nettede to kasser i Italiens 3-0-sejr over Schweiz.

Længe har Sassuolo-profilen været en ombejlet herre, og nu mener Goal at vide, at Juventus er parat til at indlede jagten på den 23-årige midtbanespiller.

Således skulle Serie A-giganterne forberede et bud på cirka 225 millioner kroner samt den 19-årige rumænske midtstopper Radu Dragusin i en byttehandel.

Ifølge Goal skulle Sassuolo kræve et noget højere bud på omkring 300 millioner kroner, og prisen kan blive højere afhængigt af Locatellis præstationer ved sommerens slutrunde.

Locatelli har selv fortalt, at han vil træffe en beslutning om sin fremtid efter EM.

Han har to år tilbage af kontrakten med Sassuolo.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

MA94 09:38          
Han ser virkelig også dygtig ud. Kan godt være man er lidt ærgerlige i Milan nu!
andib 09:41          
Men det var jo Locatelli, der selv ville væk og Milan var en klub i kaos på det tidspunkt.
no name 10:29          
Liverpool burde hente han efter Gini er smuttet
Coral 10:32          
Sådan er livet. Berardi var også i Juventus.
La Fidanzata d?Italia 12:10          
Satme noget af en talent man smider med i hatten (Radu Dragusin). Så må vi håbe at Locatelli fortsætter sin fantastiske udvikling.
Vincent Gigante 12:36          
Ærgerligt, at de bedste italienske talenter og spillere ikke prøver sig i andre klubber - end Juve, Milan, Inter og til dels Napoli (Roma).

De italenske topklubber har nogle store trupper, hvor nogle af talenterne aldrig slår helt igennem - eller ikke udvikler sig nok. Bernadeshi ligner én, der er gået lidt i stå i sin udvikling - og Chiesa junior kunne lide samme skæbne.

Jeg havde fx en forvetning om, at Romagnoli vliie blive den næste næste store forsvarsspiller, der skulle fylde Chiellienis og Bonuccis sko ud på landsholdet.

Tonali forventer jeg mig også meget af. Til gengæld ligner det, at Barella har fået sin gennembrud i Inter - Bastoni lige så.
varulv 12:57          
At Romagnoli ikke (endnu i hvert fald) er blevet den forventede forsvarsklippe skyldes vel ikke mangel på spilletid?

Chiesa fik et mindre gennembrud mod slutningen af sidste sæson og virker til, at være kørt i stilling som en potentiel starter i næste sæson.

Bernardeschi har nogle fine kvaliteter og har også i meget få glimt vist sig som en storspiller, men generelt er hans niveau bare ikke godt nok.

Tonali er jeg også skuffet over, men han er stadig ung og forhåbentlig finder han sig selv igen i næste sæson. Han var jo helt vild i Brescia.

Synes ikke, at klubberne kan klandres for så meget ved lige præcis de spillere.
Søndag 25. juli