Luk

Medie: Kaotisk CL-kamp endte i sær aflysning

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Kampen i Champions League mellem KI Klaksvik og Slovan Bratislava blev ifølge færørsk medie aflyst kort inden startfløjt.

Kaosset omkring kvalifikationskampen i Champions League mellem KI Klaksvik og Slovan Bratislava tog fredag en ny drejning.

Ifølge det færørske medie in.fo blev kampen aflyst fem minutter før kickoff, da stadionspeakeren meddelte aflysningen via højtalerne på stadion.

Kampen blev aflyst, efter Slovan Bratislavas spillere angiveligt ikke mødte op på banen, mens Klaksviks spillere var klar til kampen.

Aflysningen sker i lyset af et større kaos omkring kampen, hvor Slovan Bratislavas førstehold var røget i karantæne, efter holdets fysioterapeut var testet positiv.

Derefter var et reservehold fløjet til Færøerne for at spille kampen, men holdet formåede alligevel ikke at stille op til kampen.

UEFA har endnu ikke meldt noget officielt ud om udfaldet af aflysningen.


Af Johannes Skjøth

6 kommentarer

theredbaron 19:58          
Reserveholdet havde også corona med til Færøerne
makhitta 20:15          
..og UEFA har fremdeles ikke officielt meldt ud, at KÍ går videre med skrivebordssejr. Kampen mod Young Boys er programsat til onsdag, men her hersker der ligeledes tvivl om den bliver afviklet i Schweitz, eller på neutral bane. Humlen her er at Schweitz har sat Færøerne og vistnok også DK på rød liste. Havde UEFA truffet en beslutning i onsdags, så havde KÍ nået at ankomme til Schweitz inden den røde liste teådte i kraft. Spillerene fra KÍ er testet adskillige gange i løbet af denne uge og 2 uger før, for at sikre at man havde en garanteret coronafri spillertrup, inkluderende trænerstab og alle omkring holdet..
DameNdoye 21:06          
Er du gal et skandaløst forløb. Man må håbe Uefa lige tager sig sammen
Pantic 21:47          
Men at Schweiz har sat Færøerne på listen, gør jo ikke at Klasvik ikke må møde op. Problemet er vel hvis Young Boys skulle til Færøerne.
zat 21:50          
Nej, Schweiz har givet lov til at fodboldhold kommer ind begrundet på at de bliver på hotellet og kan træne på banen og spille selvfølgeligt om alle testes negativt for covid.
makhitta 00:19          
Pantic, not quite.. At Færøerne er havnet på rød liste betyder, at de skal i karantæne i min. 10 dage for frit at kunne bevæge sig rundt i Schweitz. Det er jo ikke muligt, da opgøret er programsat tidligt i kommende ude. Man har dog en undtagelsesregel, som siger at undtagelser til hovedreglen, kan imødekommes såfremt besøget er i proffessionelt øjemed, og at den besøgende forlader landet igen inden 5 dage. Det er sandsynligvis også denne regel der kommer i spil, for ellers vil UEFA formodentlig påvise en neutral bane til opgøret. Situationen er naturligvis en helt anden end opgøret mellem KÍ og Slovan Bratislava, for her skal KI naturligvis også testes ved ankomst, og viser nogen test sig at være positiv, så taberdømmes KI naturligvis. Men hvis truppen ellers viser en negativtest, så må man formode at kampen afvikles under ovenstående undtagelsesregel
Søndag 25. juli