Luk

Medie: Kinesere vil give Ighalo monsterløn

| Premier League | 10 kommentarer

Sky Sports skriver, at Odion Ighalos kinesiske ejerklub har tilbudt ham en ugeløn på 3,3 millioner kroner.

Odion Ighalo har været en positiv overraskelse, siden han skiftede fra Shanghai Shenhua til Manchester United på en lejeaftale i vinterens transfervindue – og i Kina har de fulgt med.

I hvert fald skriver Sky Sports nu, at Ighalos ejerklub er klar til at forgylde ham med en stor, stor kontrakt.

Mediet skriver, at kineserne har tilbudt Ighalo en ugeløn på hele 3,3 millioner kroner, og at angriberen er blevet ganske smigret over tilbuddet.

Han er omvendt havnet i sin barndoms drømmeklub, så det bliver spændende at se, om han takker ja, eller om han vil jagte et permanent skifte til Manchester United.

Odion Ighalo nåede at spille otte kampe for Manchester United, inden coronakrisen satte ind, og han har scoret fire kasser.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

Snigskytten 07:11          
Det jo en syg løn.....
Hejvenner 08:07          
Jeg havde sku nok takket ja til den løn for at være ærlig. 13 millioner om måneden, det er fandme vanvittigt.
Lasse599 08:49          
Her vil det jo vise sig, hvad en spiller er lavet af...

Grådighed eller passionen...?

For han vil vel få omkring 8 millioner om måneden i United (rent gæt)
kontra 13 millioner i Kina...
Tænker ikke det betyder SÅ meget, når man allerede er mangemillionær....
Ikke HVIS man gør det for spillets skyld!
kanmandet 08:55          
Måske grådighed ikke skal bruges her. Spilleren vil nok få alt den spilletid han vil have i Kina. I England nok kun sporadisk spilletid med en Rashford tilbage. Det kunne så i stedet være passion for spillet at vælge Kina.
Monsieur Le Boss 09:00          
Enig Kanmandet.. hvis han virkelig vil spille skal han ikke vælge ManU. Der er dog nok højere chance for at spille sig i historiebøgerne i ManU end Kina. Ikke et nemt valg.
Peter Nielsen 09:53          
I disse tider uden fodbold skal man nok tage alt vedgørende transferspekulation med et overordentlig stort læs salt. Aviserne har intet at skrive om andet end mulige transfers til sommer og plejer ikke at være specielt præcise med deres viden om sommeren hvor transfers rent faktisk finder sted.

Personligt vælger jeg at tage alle transferrygter som fake news. Ingen klubber vil dedikere store summer til transfers og lønninger så længe fremtiden er så usikker som den er for tiden.
Yildis 10:10          
For en spiller som Ighalo er det jo en helt unik mulighed at spille i en klub som Manchester United. Selvom han er dygtig, lå det jo ikke ligefrem i kortene, at han skulle have en topklub på cv´et.

Selvfølgelig vil han få mere spilletid i Kina, end han vil i Manchester, men det er altså med ringere med - og modspillere, i en ringere liga med en ringere fodboldkultur omkring sig. Træning vil også være på et ringere niveau. Og for en spiller, som har rundet de 30 år, er det heller ikke nødvendigvis en dårlig ting, at man ikke spiller 90 min. hver gang.

Så nej, jeg synes det er et nemt valg for Ighalo, særligt som han er startet hos United. Hvis han selv har mulighed for at vælge, bør han absolut vælge Kina fra og United til.
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts