Luk

Medie: Liverpool lurer på West Ham-profil

| Premier League | 20 kommentarer

Infoboks

Norwich - Liverpool
Premier League (14/08)
Oddset 9,35 6,00 1,28
bet365 8,50 5,75 1,28

Liverpool har ifølge The Athletic udset sig West Ham-profilen Jarrod Bowen som en mulig forstærkning til offensiven.

24-årige Jarrod Bowen var en vigtig brik for West Ham i sidste sæson, hvor han scorede otte kasser og lavede fem oplæg i 38 kampe.

Den engelske kantspillers præstationer menes at have tiltrukket interesse fra Liverpool, der kan være på udkig efter nyt blod til offensiven.

Normalt velinformerede The Athletic erfarer, at Bowen står højt på en shortlist med mulige forstærkninger, men at en handel meget vel kan afhænge af, om Divock Origi eller Xherdan Shaqiri forlader Anfield.

Mediet skriver, at Liverpool er åben for at sælge begge spillere, og at Shaqiri konkret har interesse fra Lazio.

Historien melder intet om prisen for Jarrod Bowen, men englænderen har kontrakt til 2025 i West Ham, som næppe vil sælge billigt.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

Plastikfanen 16:27          
Glimrende spiller der fortjener at tage skridtet op.
Goat! 16:28          
@Plastikfanen

Tænkte det samme, han er en spændende spiller.
Hammers4ever 16:43          
Ved ikke hvor mange West ham kampe i har set i den tid han har været i klubben

Nu ser jeg dem selv hver eneste gang og kan altså fortælle at manden ofte tager helt håbløse beslutninger og virkelig mangler blik for spillet

Har lidt et love and hate relationship med ham, han laver til tider geniale ting men der er alt alt alt for langt imellem at det sker, så ingen klager herfra hvis han bliver solgt :)
Plastikfanen 16:50          
Det jeg har set har han været glimrende. Hvis en træner som Klopp finder ham interessant så tror jeg bare han er meget andet end håbløse beslutninger og mangel af blik for spillet.
Hammers4ever 17:05          
Det var også derfor jeg spurgte ind til hvor mange kampe du havde set med ham :) da jeg på ingen måde forventer at de fleste herhjemme sætter sig ned hver uge og ser West ham :) selv vores danske eksperter på tv sejler jo rundt når de snakker om dem

Som sagt han laver glimrende ting til tider, men ofte er det håbløst og uden slutprodukt

Han kan nok sagtens blive en god bredde spiller i Liverpool, men han kommer aldrig i nærheden af en plads hos de startende elleve, ikke at jeg regner med det er de planer Klopp har

Han er i forvejen et af de mange steder hvor West ham virkelig bør hente noget kvalitet nu hvor de skal spille i Europa og med de ambitioner klubben har, så jeg kan ganske enkelt ikke se ham som mere end en reserve hos en noget større klub som Liverpool
Boleyn Ground 17:08          
Kæmpe succes hvis vi sælger ham.
Købte ham billigt og kan sælge dyrt til Scouserne.
Og han kan nemt erstattes. Win win.
Hammers4ever 17:10          
Boleyn Ground

Spot on ! han kan nemlig meget nemt erstattes
Fredag 23. juli