Luk

Luk

Medie: Liverpool slår Spurs - køber dyr kant

| International | 39 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Wolverhampton
Premier League (22/05)
Oddset 1,13 9,00 21,00
bwin 1,14 8,50 17,00
bet365 1,12 9,00 17,00

Porto-spilleren Luis Diaz har været rygtet til Tottenham, og den interesse skulle have fået Liverpool til at genoptage interessen for kantspilleren. The Athletic skriver, at Diaz nu er på vej til Liverpool.

I sommer var Liverpool kædet sammen med FC Portos 25-årige kantspiller Luis Diaz, men dengang blev det ikke til nogen handel.

Det kan muligvis ændre sig i dette transfervindue, efter Tottenham ellers har vist interesse og angiveligt lagt et bud på colombianeren, der har leveret 16 mål og seks oplæg i denne sæson.

Sky Sports beretter, at Liverpool har genoptaget interessen, mens The Athletic er mere markant i sin melding. Sidstnævnte skriver nemlig, at Liverpool vinder ræset om Diaz.

Der bliver ifølge The Athletic tale om en handel til en værdi af cirka 445 millioner kroner. Han skulle angiveligt have en frikøbsklausul på 595 millioner kroner.

Liverpool har ifølge The Athletic valgt at styrke offensiven, fordi klubben ser ind i en uvis fremtid med Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino, der til sommer alle går ind i sidste år af kontrakten, ligesom alle tre vil være 30 år.

Diaz kom til Porto fra Junior FC i hjemlandet i 2019, og det portugisiske hold er det eneste hold i Europa, han har tørnet ud for. Han har spillet 125 kampe, scoret 41 mål og lavet 19 oplæg.

Han er noteret for 31 landskampe med syv mål til følge for Colombia.


Af Jonas Dalgård

39 kommentarer

Stormanden 08:57          
Tjaa nogen gange skal man jo vise hvem der har den største.... Og der kan vi desværre ikke være med Liverpool.
TheHarryKaneTeam 08:57          
It is the history of the Tottenham
elmarco94 08:58          
Diaz ville nok få flere minutter hos Tottenham, men udsigten til mulige trofæer i Liverpool og sikkert også en bedre løn trækker nok mere i ham… øv som Tottenham fan. Havde gerne set nye offensive spillere i truppen.
Babel 09:05          
En meget stærk spiller som Liverpool får.han er utroligt driblestærk og målfarlig for en kant spiller.
Poor Scouser Tommy 09:07          
Så det er på grund af, at han er rygtet til Tottenham, at Liverpool har genoptaget interessen? Mon dog…

OT: Godt at se at generationsskiftet i Liverpool er undervejs. Vi har manglet et alternativ til Mané på venstrekanten et stykke tid. Der kan Diaz måske være løsningen. Mané trænger til noget konkurrence.

Vurderet på netspend har Tottenham vel brugt væsentligt flere penge end Liverpool de sidste mange år. Havde man solgt Kane til City, havde der været rigeligt råd til Diaz og en klassespiller mere. Mon ikke sådan en handel var landet på den gode side af en milliard kroner.
Slettet(221027220504) 09:15          
Synes jeg læser mig frem til at Tottenham bliver snydt for næsen af dem med diverse signings.
a j o o b a 09:23          
Luis Diaz passer jo ikke ind i Tottenham. Han er naturlig wing. Conte spiller 3-5-2. Så skal han omskoles til venstre wing back ligesom Perisic feks eller duellere med Son og Kane. Fint Liverpool får ham
Søndag 22. maj
Lørdag 21. maj