Luk

Medie: Luis Suarez er færdig i Barcelona

| La Liga | 39 kommentarer

Infoboks

Juventus - Barcelona
Champions League gruppe G (28/10)
Oddset 2,60 3,40 2,70
bet365 2,70 3,40 2,62

Ifølge det spanske medie RAC1 har Luis Suarez fået at vide af cheftræner Ronald Koeman, at han ingen fremtid har i Barcelona.

Ronald Koeman er ny cheftræner i Barcelona, og hollænderen er allerede i fuld gang med oprydningen i truppen efter en skuffende sæson.

Flere bærende kræfter meldes på vej væk, og første offer i Koemans udrensning er angiveligt Luis Suarez.

I hvert fald skriver det troværdige medie RAC1 mandag, at Suarez under en samtale med Koeman har fået at vide, at han ikke indgår i planerne fremadrettet.

Ifølge det spanske medie er Barcelona klar til at ophæve kontrakten med den 33-årige angriber, som har spillet i Barcelona siden 2014 og har et år tilbage af sin kontrakt.

På rygtebørsen meldes Suarez på vej til sin tidligere klub Ajax, som altså ser ud til at kunne tilknytte Suarez på en fri transfer.

Udover Suarez melder flere spanske medier også, at profiler som Jordi Alba og Sergio Busquets kan være på vej ud, mens en række af truppens reserver også skal være på vej væk. 

 


Af Mikkel Nøhr

39 kommentarer

langetå 14:13          
Det giver da et tyndt håb for Braithwaite.

I sådan en genopbygning skader det vel ikke at have en loyal, hårdtarbejdende og ydmyg spiller, somham rendende rundt. Det kan være han får nogle muínutter her og der, men måske skal mine danske briller pudses
no name 14:15          
Det er alligevel voldsomt nok at skille sig af med suarez. Det puster da bare ydeligere ild i rygterne om Messi skifter klub.
Han må da gerne komme tilbage til Liverpool som backup
Slettet(332108200209) 14:17          
Lad os håbe Braithwaite kan overraske alle igen og rent faktisk blive i klubben. Han er vel billigere end mange af de spillere de normalt har, og samtidigt har han vist han være være effektiv, ydmyg og hårdtarbejdende.
Poor Scouser Tommy 14:17          
Det er mange mål og assist, der kommer til at mangle der.
Reevenge 14:18          
Braithwaite er også på vej videre, formentlig til en midterklub i Premier League, hvor jeg tror han vil kunne gøre det fint. Han har en fantastisk arbejdsmoral og mentalt er han stærk, så det skal nok gå ham godt hvis han kan holde sig i form og skadesfri.

Han har desværre ikke haft niveauet til Barcelona, omend der mangler en del på angrebspladserne. Når bredden førhen har heddet Henke Larsson, Gudjonsson, Pedro Rodriguez så er det svært at se hvordan man vil kunne finde plads til ham i en kommende genopbygningsfase. Såfremt Dembélé bliver, hvilket næsten alt indikerer, så er der Griezmann og Messi som faste startere, Ansu og Dembélé til den sidste offensive plads, Trincao måske også som afløser på Messi´s position og klubbens mål om at bringe en ny 9´er, så er det svært at se hvor han skulle kunne finde spilletid.
Campeones32 14:21          
Kan simpelthen ikke vikle mit hovede omkring der til stadighed er brugere herinde der føler Braithwaite bør få og faktisk kan gribe chancen i Barcelona. Det er så ufatteligt blåøjet det er til at blive skør af. MB er færdig i Barcelona, det blev ikke det eventyr som mange herinde troede, og selvfølgelig gjorde det ikke det. Hold nu op.
bruger 163277 14:27          
Værsgod OGS, her har du en fuldgod angriber til United! kom nu igang Woodward!
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober