Luk

Medie: Lyngby henter stor angriber

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

Oud-Heverlee - Cercle Brugge
1. Division A (05/12)
Oddset 2,20 3,75 2,90
bet365 2,15 3,75 3,10

Ifølge TV3 Sport er Lyngby tæt på at forstærke sig med den store nigerianske angriber Kim Ojo, som kommer til klubben på en fri transfer.

Lyngby har fået en lovende start på opholdet i Superligaen, men ifølge TV3 Sport er Lyngby alligevel på jagt efter offensiv forstærkning.

Mediet meddeler, at Lyngby er meget tæt på at hente den nigerianske angriber Kim Ojo, som David Nielsen kender fra tiden i norsk fodbold.

27-årige Ojo har senest været i belgisk fodbold og har stået uden kontrakt siden 1. juli, hvor hans kontrakt med OH Leuven udløb.

Han var i 2009 til prøvetræning i FC Midtjylland og er denne sommer også blevet testet i Esbjerg.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikkel Nøhr

17 kommentarer

Fl@skebøf 22:19          
Han var til prøvetræning i Esbjerg, men blev vejet og fundet for let. Vil være bittert, hvis han viser sig at være god for Lyngby.
Helstad 22:22          
Han var en af tippeligaens bedste angribere, for 3 års tid siden.
feinschmeckeren 22:28          
Han blev nok nærmere vejet for tung i esbjerg..
AaBsupporter 23:10          
Har Lyngby ikke en stadionleje de mangler at betale? Det er klamt, hvis de er kørt videre uden at betale den og så signer nye spillere. Så får klubben jo i praksis offentlig støtte og det er forkert. Kan klubben ikke køre uden offentlig støtte må den lukke.
Slettet(320937202705) 23:15          
Saa laenge Lyngby foelger loven kan du vel vaere ligeglad? Det maa vaere op til kreditorene at begaere klubben konkurs hvis de har ubetalte regninger. Hvis Lyngby kommune saa holder haanden over dem, er det vel fordi de 1) har lov, og 2) ser en vaerdi i at goere det.
AaBsupporter 23:29          
@ikke-en-bot
Havde kreditorerne været private foretagener så ja, men ikke når det er på det offentliges regning. Lyngby kommunes fremmeste opgave er trods alt ikke just at drive fodboldklub, men nærmere at drive skoler, plejehjem etc. Derudover er den her slags jo bare et skidt signal for Superligaen at sende til sponsorer og andre omgivelser. Derudover har klubber på samme størrelse jo fint kunne etablere sig uden offentlig støtte og Lyngby bør etablere sig på nøjagtigt samme vilkår. Det andet er bare et skidt signal af en klub der en gang før har knækket nakken på overforbrug og sidste gang de var i ligaen blev afsløret i nogle kontraktforhold der knap var lovlige. Vi skal ikke have sådan nogle Serie B tilstande i Superligaen.
Rasbol 00:54          
Mærkeligt - som jeg husker det plejer AaB´s supportere da at være gode til at støtte deres eget hold og passe sit, men kan da se at der lige er en enkelt der har ondt i r....
Lørdag 5. december
Fredag 4. december