Luk

Medie: Mæhle i søgelyset hos Sevilla

| International | 14 kommentarer
Medie: Mæhle i søgelyset hos Sevilla
Foto: Anders Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Infoboks

Genk - Mechelen
Super Cup (20/07)
bet365 1,36 4,75 8,50
NordicBet 1,33 4,80 7,15
Oddset 1,35 4,80 7,00

Joakim Mæhles succes i KRC Genk har ifølge et lokalt spansk medie vakt Sevillas interesse.

Den tidligere AaB-back Joakim Mæhle har i belgiske KRC Genk haft en sådan succes, at det har vakt interesse hos mange større klubber.

Seneste bud på Mæhles næste arbejdsgiver er Sevilla FC.

Det lokale medie Estadio Deportivo skriver, at Sevillas sportschef Ramón Rodríguez Verdejo, også kaldet Monchi, har Mæhle på en liste over mulige afløsere for Jesus Navas og Aleix Vidal.

Den hurtige og elektriske danske U21-landsholdsspiller, som avisen betegner Mæhle, har kontraktudløb i juni 2020, og han er i øjeblikket vurderet til 67 millioner kroner hos transfermarkt.com.

22-årige Joakim Mæhle har spillet 81 kampe, siden han kom til Genk i sommeren 2017. Han har scoret fire mål og lavet 14 assists for klubben.


Af Thor Carlskov

14 kommentarer

AaBager 17:57          
Bliv nu solgt for 300,så vi kan få lidt gryn i posen
Skinkegikderoghvaså 18:17          
er det 25 procent på salg AaB har?
JUXTAPOZ 18:27          
Mener det er 10-15 %.
14Guti 18:35          
Spændende spiller der har haft en fantastisk udvikling i Belgien. Fast mand på mesterholdet i en stærk liga, der som regel sætter de danske hold til vægs.

Når Hjulmand tager over vil vi helt sikkert se flere af disse unge stortalenter blive udtaget og testet på A-landsholdet og det er sundt.

Southampton var interesseret i sidste vindue og nu Sevilla. Vores højre backs spiller i Brentford og FCK... Dalsgaard har gjort det fremragende, men hans spil vil også kun blive skærpet ved at konkurrence mod de bedste og mest formstærke.
AllanKasketten 18:46          
Hvad bygger du på det er 10-15%?

Er det faktisk noget du ved?

Bare moderklubs bonus og udviklings hold bør vlre ca 10s%
Og så blev der dengang han blev solgt meldt ud det
Var med klausul på videresalg.

Så 15% lyder dælme af lidt.
HerbalAttraction 19:35          
Kan stadig huske at hans talent skinnede igennem hos os i AaB. håber på det bedste for ham og Sevilla ville være en meget god klub at skifte til, i min optik.
Ljatifi 20:32          
Det lyder godt nok spændende. Som Mæhle selv har sagt: "Worst case er, at jeg spiller Chl efter sommerferien." Så mon ikke der sker noget.

Ift. videresalgsklausul så har jeg fra meget pålidelig kilde (ved godt alle kan braldre op med sådan noget) så skulle det være omkring 25% incl. moderklub osv. Så det vil alt andet lige betyde noget for AaB.

Jeg anslår, og det er ud fra den betragtning at Southampton bød 110 millioner i januar, at Mæhle ikke bliver solgt for under 100 millioner nu.
Det vil altså lune godt i Aalborg, samt være helt vildt fortjent, at Mæhle kommer videre fra Belgien.
Han bliver meget spændende at følge i klubfodbold og på landsholdet
Torsdag 18. juli