Luk

Medie: Malmö-AC fik tilbudt 18 mio. kr. om året

| Allsvenskan | 10 kommentarer

Infoboks

Varbergs BoIS FC - Malmö FF
Allsvenskan (29/11)
Oddset 3,95 3,65 1,82
bet365 4,00 3,60 1,85

Saudiarabiske Al Nassr var klar med en kontrakt på 18 millioner kroner om året i tre år til Anders Christiansen, men Malmö ville ikke sælge danskeren. 

Anders Christiansen er tilsyneladende et varmt navn i Saudi-Arabien, hvor Al Nassr har budt på danskeren ifølge svenske SportsExpressen. 

Og det er ikke småpenge, som den saudiarabiske klub vil betale for den danske midtbanespiller. 

Oprindeligt lød buddet på 30 millioner svenske kroner, men det bud blev forhøjet til 40 millioner svenske kroner kort før søndagens kamp mod Göteborg. Altså et beløb der svarer til knap 29 millioner danske kroner. 

Derudover var Al Nassr også klar med en kontrakt, hvor Anders Christiansen ville tjene 25 millioner svenske kroner om året, hvilket svarer til 18 millioner danske kroner. 

Den løn skulle lægges sammen med en tre-årig kontrakt, hvorfor danskeren altså ville være sikret i omegnen af 54 millioner danske kroner. Det skriver det svenske medie SportsExpressen. 

Transfervinduet lukkede i går i Saudi-Arabien, men inden da skulle den 30-årige midtbanespiller ifølge samme medie have bedt Malmö om at acceptere tilbuddet. Dog uden held. 

Al Nassr var tidligere i transfervinduet på jagt efter Mesut Özil.  

 


Af Andreas Roesen

10 kommentarer

sortmagi 16:40          
Sku ikke god gentleman stil af mff...

Et stort salg, og ac kunne tjene til resten af livet
TR1986 16:41          
Det vil sige en månedsløn på 1.5 millioner kroner. Attraktivt for en spiller i Malmø. Jeg forstår dog godt at Malmø ikke vil sælge ham. Han har vist sig værende meget vigtig for dem.
Dentovltemand2 16:44          
Det er værd at bemærke at det højst sansygenligt er skattefrie beløb
cf srednar 16:45          
Er du gal, hvor må han være skuffet.
Ikke noget at sige til, hvis han er umotiveret fremover.
Prisen er jo også helt fair, så forstår ikke hvorfor de ikke kunne lade ham smutte.
AK78 17:11          
Alt det pjat med gentlemen stil fra Malmø, glem det.
Spilleren og klubben har begge sat deres underskrift på en kontrakt, ligesom Malmø skal overholde sin del af aftalen skal AC også overholde sin, så selvfølgelig skal AC være professionel og acceptere at et salg ikke passer Malmø pt.
Jeg er sikker på at AC kunne være skiftet hvis en evt. handel havde været attraktiv nok rent økonomisk og Malmø samtidig havde en erstatning.
Men ærgerligt at klubberne ikke kunne blive enige, især med tanke på at aftalen kunne ha gjort AC økonomisk uafhængig resten at sit liv, men thats the game...
Peter Nielsen 17:28          
Ok, vi kan ikke hente özil, så prøver vi med AC....Lyder lidt som en røverhistorie, men det kan da godt være der er noget om det.

40 mio svenske kroner (29mio danske) lyder ikke af specielt meget for at sælge en profil uden at kunne hente en erstatning før sæsonen er slut. Dog er AC 30 og i disse Covid-19 tider kommer der nok aldrig så godt et tilbud igen.

Et tabt mesterskab kan dog hurtigt vise sig at koste endnu mere. Malmø fører ligaen med 10 point, men de har vel vurderet at AC er vital for at kunne kører sejren hjem. Enten det eller også har de prøvet at spille hardball og kræve 60 mio. for AC i håbet om at araberne var desperate efter en ny signing.
DameNdoye 17:29          
Er du gal, hvor må han være skuffet.
Ikke noget at sige til, hvis han er umotiveret fremover.
Prisen er jo også helt fair, så forstår ikke hvorfor de ikke kunne lade ham smutte.
Enig.. Det bliver jo så langt større end fodbold når man kan tjene sådan et beløb der kan sørge for ens familie resten af livet. Gætter på AC hellere ikke er økonomisk uafhængig uden sådan en kontrakt
Tirsdag 24. november