Luk

Medie: Messis grillfest brød coronaprotokoller

| La Liga | 23 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Celta Vigo
La Liga (16/05)
Oddset 1,20 7,35 13,00
bet365 1,20 7,00 11,00

Ifølge spanske Marca og ABC holdt Lionel Messi i weekenden en grillfest for holdkammerater og deres koner, og det var imod de gældende corona-retningslinjer. 

Ligesom i Danmark er der i Spanien også begrænsninger for, hvor mange mennesker man må samles grundet den verserende pandemi. 

I Spanien må man højst samles seks mennesker sammen, og derfor kan Barcelona-truppen muligvis være i problemer. 

Ifølge de spanske medier ABC og Marca havde Lionel Messi i weekenden inviteret til grillfest, hvor holdkammerater og deres koner var inviteret hjem til den argentinske verdensstjerne. 

Ideen med grillfesten var eftersigende at styrke sammenholdet forud for den afgørende fase af ligaen, hvor Atletico Madrid venter på lørdag i det, der kan ligne en ligafinale. 

ABC har været i kontakt med en talsmand for ligaforeningen i Spanien, der siger, at problemet er, at de ikke havde meldt arrangementet på forhånd. 

Atletico Madrid holdt nemlig en lignende middag for et par uger siden, men havde her informeret de rette myndigheder forud for dette, hvorfor det ikke brød nogle regler. 

Medierne skriver ikke, hvilken straf Barcelona-truppen kan risikere, men skriver, at det betragtes som en seriøs forseelse i Spanien, når man bringer 15 til 150 mennesker i risiko for smitte. 

Nedenfor kan du se en video, som Gol har optaget, som de hævder er udenfor Messi hus, hvor man kan høre sang og glade dage. 


Af Andreas Roesen
Onsdag 12. maj