Luk

Medie: Milliardær vil købe sig ind i West Ham

| Premier League | 24 kommentarer

Infoboks

West Ham - Dinamo Zagreb
Europa League Gruppe H (09/12)
Oddset 1,92 3,65 3,75
bet365 1,85 3,60 4,00

Den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky er efter sigende på vej til at købe sig ind i Premier League-klubben West Ham, hvor han på sigt vil overtage klubben helt, melder Sky News.

Det går fremragende for tiden i London-klubben West Ham, som har fulde huse til deres hjemmebanekampe, mens resultaterne også flasker sig for David Moyes' tropper.

Det har skabt interesse udefra, da den tjekkiske milliardær Daniel Kretinsky angiveligt vil købe en stor andel af West Ham, så han på sigt kan overtage klubben helt.

Det erfarer Sky News torsdag, hvor de også kommer ind på, at der skulle være tale om en andel på 27 procent i første omgang. En aftale kan falde på plads allerede i november måned, når West Ham tager imod Liverpool i Premier League.

Kretinsky er dog ikke helt uvant i fodboldverden, da han i forvejen ejer en klub i Tjekkiet. Her er der tale om Casper Højer Nielsens Sparta Prag, som altså kan ende med at blive søsterklub til West Ham.

Hvis Kretinsky ender med at overtage klubben, bliver det et også et farvel til ejerne David Gold og David Sullivan, som købet klubben tilbage i 2010.

West Ham ligger på nuværende tidspunkt på fjerdepladsen i Premier League, hvor de står noteret for 17 point efter ni runder.


Af Raymund Nelausen

24 kommentarer

Copenhavana 18:17          
Farvel til Dildo´Davids
Rons 18:20          
Dejligt for West Ham. En klub der fortjener lidt medvind.Håber det går glat igennem og at I ikke må trækkes med top6 og den korrupte PL-ledelse, som os andre.
Aussie 18:45          
Tjah, efter de nyligt anvendte standarder fra PLs "Fit and Proper" test, skulle ham her da danse sig igennem godkendelsen ;)
langtfraliverpool 18:59          
Sjov connection West Ham har med Tjekkiet, først henter de to tjekkere ind der straks bliver blandt de bedste i ligaen på deres respektive positioner, og nu en mulig ejer. Kan også godt se Hlozek fra Sparta ske nu, som tidligere har været rygtet til West Ham. Derudover må Bah være i deres kikkert, virker som en åbenlys handel. Han ville passe perfekt ind i Pl med sin profil; han er en stærkt undervuderet moderne back, der også burde være landsholdet som jeg ser det.
Ajuniz 19:02          
".. straks bliver blandt de bedste i ligaen på deres respektive positioner,.. "
Rolig nu.
Kroesus 19:09          
Det er da rigtigt nok. De spiller begge fantastisk lige nu.
langtfraliverpool 19:12          
Jeg er skam helt rolig. Ser vi på sidste sæson er det da ikke en stor overdrivelse at sige, at henholdsvis Soucek og Coufal, var nogle af ligaens profiler på den centrale midt og højrebacken.
Tirsdag 7. december