Luk

Medie: MLS-klub henter FCN-kantspiller

| International | 7 kommentarer

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,93 3,90 3,65
Oddset 1,90 3,80 3,85
bet365 1,85 4,00 3,80

FC Nordsjælland sælger ifølge Queen City Press kantspiller Isaac Atanga til MLS-klubben FC Cincinnati med øjeblikkelig virkning.

FC Nordsjælland siger angiveligt farvel til Isaac Atanga, der rykker til USA.

Mediet Queen City Press skriver således, at MLS-klubben FC Cincinnati henter Atanga til den kommende sæson, der starter til april.

20-årige Atanga har været i FC Nordsjælland siden sommeren 2019, og han har kontrakt til 2023, hvorfor FC Cincinnati altså må lægge et transferbeløb for ghaneseren.

I denne sæson er det blevet til 21 kampe og fem mål for Atanga, og i alt har han spillet 58 kampe for Farum-klubben, hvor han har bidraget med 12 mål og fem oplæg.

FC Cincinnati henter ifølge Queen City Press også forsvarsspilleren Gustavo Vallecilla på lån fra Aucas i Ecuador.


Af Sara Margren

7 kommentarer

Slettet(581021212205) 09:26          
Mjaeh - en lidt uforløst spiller i FCN. Han havde sidste sæson nogle vanvittige stats om end det altid har knebet med at ramme målet, på de mange chancer han kommer frem til.

Først og fremmest er det jo en vanvittig speed FCN siger farvel til. I år har den 20. højeste topfart i Superligaen, sidste år var det nr. 7. Han har dog også haft lidt skader i år.

Der er desuden en del mål i ham - normalt vil han vel score ca. 7 pr. sæson.

Jeg tror at de fleste FCN-fans (de få der nu er), ville have forventet, at der var mere i ham og han ville komme på et højere topniveau inden han blev solgt. På den anden side ser han ud til på det sidste at være blevet overhalet af Sadiq der har set bedre ud i år. Det efterlader så FCN med kun 2 højre wings - Sadiq og Nnamani om end Kamaldeen også har spillet i højre side et par gange.

Personligt er jeg ked af at miste ham. Jeg vil mene at der ville have vist sig et højere topniveau fra ham, hvis han blev lidt længere - men sådan er det jo altid i FCN og, der står spillere klar bag ham.

Jeg håber så, at FCN får lidt mønt for ham. Der bliver investeret rigtig meget i en forbedret stab i disse år, men det kunne også være rart med et lidt højere spillerbudget. Et bud kunne være at han er solgt for +10 mio. DKK.
FCN&LFC_FOREVER 11:07          
(de få der nu er) hvorfor skal det pointere hver gang!? Eller bare skrives?
Rambo92 11:09          
Ønsker ham al mulig succes. Altid dedikeret og motiveret
Slettet(581021212205) 11:29          
@FCN & LFC

Tjah. Det er der vel ingen grund til. Der kommer dog næsten altid en kommentar om det, så jeg tager det nok bare i opløbet.
Brixtofte Saints 11:37          
Jeg synes det er super fint at vi får ham solgt. Jeg synes at vi har fået okay udbytte af ham, og han ditto har fået en super fint mængde af superliga erfaring.

Han er ekstremt hurtig ja, men han mangler virkelig at forbedre sit slutprodukt - især i form af afslutningskvalitet.

Hvis vi kan få 10-15 mil. for ham, så er det et scoop for FCN. Jeg vil mene at vi har større talenter på vej.

Held og lykke til Atanga!
Docmartensen 12:07          
Meget enig med dig @Jenner

God vind "over there", Isaac!
YouDontSay 14:03          
@FC Nordsjælland
Der kommer også en ung spiller ved navn Simon Adingra, han er snart i kamptruppen. Han kan begå sig på begge kanter. Meget spændende spiller, har netop fulgt ham i forbindelse med mit A-projekt.
Fredag 26. november