Luk

Medie: Mourinho har forhørt sig på Delaney

| International | 12 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Dortmund
Bundesliga (25/09)
Oddset 4,00 4,20 1,77
bet365 4,20 3,90 1,72

Roma og Jose Mourinho har ifølge Bild forhørt sig på Thomas Delaney hos Dortmund med henblik på et sommer-skifte.

Thomas Delaney kan meget vel stå over for et exit fra Dortmund denne sommer, og nu skulle der være konkret interesse fra Roma.

Bild skriver således mandag, at Jose Mourinho og Roma har stukket en føler ud hos Dortmund med henblik på at hente Delaney til klubben.

Roma har tidligere jagtet Granit Xhaka, men Arsenal vil ikke sælge, og derfor kigger Mourinho og co. nu angiveligt mod Delaney.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc har ikke villet kommentere rygter om Delaneys mulige exit, men siger blot:

- Kontrakten løber i et år mere. Vi skal tale med ham, lyder det fra Zorc.

Thomas Delaney har angiveligt også interesse fra flere Premier League-klubber, men endnu har der altså ikke været nogle konkrete henvendelser - før nu.


Af Sara Margren

12 kommentarer

To Madeira 10:43          
Det ville jeg godt nok være fristet af. Der er naturligvis flere penge i at skifte til PL, og der kan han nok også finde en klub i attraktive London, men tænk at bo og spille i Rom....
Inter-fck 10:52          
Og under Mourinho. Så kan dk takke mou for 2 spillere. Først Højbjergs transmission og nu delaney
Desperados 11:06          
Dortmund er ikke ligefrem nogen flot by, men jeg vil trods alt håbe, at han bliver, da han er en fed spiller at have i truppen. Han bliver dog aldrig fast starter som jeg ser det, men under Rose´s 4-4-2 diamant kan han nok godt besætte 6 positionen. Nu må vi se. Kan Roma tilbyde ham en bedre rolle, så skal han slå til. Ellers vil det klart være mere ambitiøst at blive i Dortmund medmindre, at det trækker i ham at prøve noget nyt.
aloevgaard 11:09          
Højbjergs transmission ligefrem? Sikker på, at Mou valgte Højbjerg pga hans gejst og fight på midtbanen, som han også viste i Southhampton.

Anyway, Delaney er lidt den samme type, så ikke mærkeligt at Mou er interesseret i ham.

Ja, vore danske midtbanespillere er ikke dårlige ;)
Fl@skebøf 11:19          
Bliv nu bare i Dortmund, Delaney.
Jussi 11:21          
Transmission?
Jaws 11:23          
Går ud fra det er en sjov autokorrektur, der ændrede transformation til transmission. Men pointen er vel ikke dum. Højbjerg viste masser af fight og vilje også før tiden i Tottenham. Han har altid været en fed spiller. Men efter sit skifte til Tottenham er han jo vokset i sit spil helt vildt. Både på klub og landshold. Det kan da godt skyldes personlig modenhed, nyt sytem på landsholdet og bedre medspillere i klubben. Men det kan da også være, at Mourinho havde bare en lille smule med det at gøre også.

Delaney er selvfølgelig en lidt anden type, men han er også en fighter, en god taktiker og en meget dirigerende spiller på banen. Det kunne godt være et rigtigt spændende match med Mourinho.
Torsdag 23. september