Luk

Medie: Næstved forventes solgt onsdag

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Salget af Næstved Boldklub ventes at falde på plads i løbet af onsdag, skriver sn.dk. Kun de sidste underskrifter mangler.

Det er formentlig blot et spørgsmål om timer, før Næstved Boldklub er kommet på tyske hænder.

Ifølge sn.dk forventes det, at salget til en tysk investorgruppe falder på plads onsdag.

Mediet skriver, at den nuværende ejer, Peter Birk, har sat sin underskrift på aftalen, så nu mangler der blot de sidste par underskrifter, før handlen er en realitet.

Peter Birk har tidligere bekræftet, at et salg er tæt på, og at de nye ejere har ambitioner om at komme i Superligaen - gerne allerede til sommer, hvis det er muligt.

Ifølge sn.dk bliver Jacob 'Gaxe' Gregersen ny sportschef i Næstved, når salget er gået igennem. Klubben ligger nummer fem i 1. division med samme pointhøst som FC Fredericia på tredjepladsen.


Af Anton Græsdal Maajen

10 kommentarer

Dr Gonzo 08:04          
Medie: Næstved forventes solgt onsdag

Sejt hvis hele Næstved bliver solgt :-)

Ved godt at det bliver præciseret i teksten, men overskriften er nu meget sjov alligevel, med mindre man da bor i Næstved og snart risikerer at blive solgt!
TK89 10:21          
Spændende at se om de har mere held med projektet (oprykning) end Nykøbing FC.
Grøn af misundelse 12:15          
Dr Gonzo. Det er da fint så skal vi ikke køre så langt for at købe billige dåse bajer
Steph04 12:27          
Spændende at se om de har mere held med projektet (oprykning) end Nykøbing FC.
Nykøbing kan jo meget vel rykke op i år, men det er nok gået op for dem at det ikke bare er lige til, og at det kræver mange flere millioner end Claus og Mick Øgendahl lige har stående på kontoen. Man skal op på et årligt lønbudget på knap 20 millioner for at lege med de store drenge. Mindre kan gøre det hvis man er heldig. Som Horsens, Vendsyssel, Helsingør og Hobro har gjort det. Men det bliver langt sværere i fremtiden
Lifetec 12:38          
Spændende at se om de har mere held med projektet (oprykning) end Nykøbing FC.
Jeg indrømmer gerne jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen, men den bemærkning forstår jeg simpelthen ikke. Vil du ikke gerne uddybe hvad du mener? Målet om Superliga i 2020 blev sat, da NFC lå i 2. division og der er altså 1½ sæson endnu. Det er ikke sikkert det lykkedes, men pt. er de ikke så frygtelig langt fra.

On-topic så håber jeg virkelig, at de nye investorer har hjertet med. Hvis det kun er for at skabe endnu en dansk rugeklub for udenlandske fodboldspillere, så var jeg hellere fri. Næstved har sat tæring efter næring og er på vej tilbage til toppen af dansk fodbold via hårdt og ydmygt arbejde. Det ville være ærgerligt at smide det gode arbejde over styr ved at sælge ud af sin identitet til udenlandske investorer. Alene det, at Gaxe åbenbart skal styre klubben gør mig en smule ængstelig.....
M&M 13:31          
Spændende hvem Gaxe har i kikkerten til truppen... Allerede her kan vi jo vurdere, hvad det er for planer, man har. Mon en type som Rochester er et bud?
JLS 14:06          
Lifetec@

Som jeg læste udmeldingen igår, så vil de nye ejere inviserer massivt i spillertrup og ledelse allerede nu med henblik på oprykning allerede til sommer.. Det syntes jeg ikke lugter af rugekasse.. Og hvis den massive invistering hypotetisk betyder 3-4-5, eller flere potentielle, og/eller færdigudviklede Superligaspillere, så bliver Næver da uvilkårligt en seriøs udfordrer til oprykningen.. Jeg ville i hvert fald som Viborg og Silkeborg mand begynde, at svede alvorligt over sådan en udmelding..

Dernæst mener jeg, at Peter Birk har sikret sig seriøsiteten med investorgruppen, som i øvrigt har den 39´årige tidligere Bundesligaspiller (464 liga og pokalkampe) og Landsholdsspiller (31 U-21, og 24 A-landsholdkampe) Fabian Ernst i spidsen, så pointen er, at de umiddelbart lyder seriøse.. Og som jeg lige har kunnet læse mig frem til, så har de ikke interesser i andre, eller højre rangerende klubber.. Jeg er dog ikke 100p, men kan ikke finde noget - så rugekasse tror jeg ikke på..

Jeg bor så ikke længere i det Sydsjællandske - men har stadig stor berøringsflade med området.. Så jeg ser faktisk gerne, at både Næver og NFC kommer op på et tidspunkt, så vi igen kan få Sydsjælland og Lolland-Falster rigtig tilbage på fodboldlandkortet som i 80´erne.. ;)
Onsdag 19. februar