Luk

Medie: Næstved jagter tidligere Lyngby-træner

| Danmark | 18 kommentarer
Medie: Næstved jagter tidligere Lyngby-træner
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - Lyngby
Superligaen Grundspil (22/07)
bet365 1,55 4,00 5,75
NordicBet 1,58 4,30 5,55
Oddset 1,55 4,20 6,00
Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Næstved Boldklub er ifølge Ekstra Bladet interesseret i at hente den tidligere Lyngby-træner Thomas Nørgaard.

Næstved mangler en træner efter farvellet til Michael Hemmingsen i starten af juni, og ifølge Ekstra Bladet har 1. divisionsklubben nu udset sig Thomas Nørgaard som afløser.

Nørgaard var assistent under David Nielsen, da Lyngby vandt bronze i 2017, men siden formåede han ikke at holde klubben i Superligaen, da han overtog cheftrænerposten efter Nielsens skifte til AGF.

Nørgaard har siden løst forskellige opgaver for DBU.

Trænersædet i Næstved blev ledigt efter en ellers succesfuld sæson, hvor Michael Hemmingsen nær havde ført klubben til en playoff-plads om oprykning til Superligaen.

Hemmingsen havde netop forlænget sin kontrakt, da klubbens ejere, Fabian Ernst og Alexander Quaye, ønskede at sætte en ny retning og afskedigede både Hemmingsen og direktør Jacob ’Gaxe’ Gregersen.

Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

18 kommentarer

VBK - Leeds 19:03          
Som jeg husker det, så har Thomas Nørgaard ikke ligefrem fået rosende ord fra fansene de steder han har været, så det burde være en konkurrent mindre.
Kim W 19:57          
Jeg har intet ondt at sige om Nørgaard fra hans Lyngbytid. Svært at vurdere hvor dygtig han er som cheftræner. Umiddelbart fodboldklog. Med den rette assistent kunne det måske være fint.
Svemark 20:10          
Nej, nej, nej, det er forhåbentlig ikke rigtigt. Så giver den pinlige farce med kontraktforlængelsen og lige bagefter fyringen af Michael Hemmmingsen overhovedet ingen form for mening. Nørgaards ophold i AB og Lyngby var fiaskoer og endte begge med nedrykning.

I forvejen synes jeg, det er et gigantisk sats, at Næstved skifter halvdelen af truppen og succestræneren med et grundigt indarbejdet koncept inden den kommende sæson med vanvittige tre nedrykkere (25% af divisionen!!!). Med Nørgaard ved roret må Næstved klart være favorit til én af de tre nedrykningspladser.
M&M 20:18          
Jeg tror man skal kigge efter den røde tråd her. Mit bud er her: De nye ejere vil udvikle spillere, både danske og udenlandske og sælge dem. Det kan man også tydeligt se på trup-udskiftningen. Ud er gået solide spillere, ind er foreløbig 10 spillere, der er større eller mindre talenter fra DK og udlandet. Det skal man have en træner til at forløse, så derfor går man efter en træner, der virkelig er kendt for dette.
KM2014 20:29          
M&M...kendt? Nej, det er han så ikke...han er kendt for at ødelægge hele hold og nedrykke...han har det mere i kæften end resultater
Pinot 20:32          
God fornøjelse med Nedrykker-Nørgaard.
Crusader 20:40          
Håber for Næstved at han har lært at slippe kontrollen lidt.

Måden han konstant dirigerer verbalt fra sidelinjen er ikke fordrende for at give spillerne mulighed for at handle selvstændigt og kreativt på banen.

Udstik taktikken før kampen men hav så tillid til at spillerne ikke skal holdes i hånden hele kampen igennem.
Søndag 21. juli