Luk

Luk

Medie: Newcastle meget tæt på Diego Carlos

| International | 24 kommentarer

Infoboks

Sevillas Diego Carlos kommer stadig tættere på et skifte til nyrige Newcastle, der hidtil har fået to tilbud afvist på brasilianeren.

Diego Carlos kan meget vel være at finde på St. James Park allerede i løbet af denne uge, tids nok til at tørne ud for Newcastle mod Leeds på lørdag. Det erfarer The Guardian.

28-årige Carlos, som tørner ud for Sevilla, har i kølvandet på to afviste bud fra netop Newcastle indgivet en transferanmodning, og det har fået Sevilla til at indse, at spilleren efter alt at dømme er tabt.

Ifølge The Guardian skulle de to klubber være i fremskredne forhandlinger om centerbacken, som ventes at forlade den andalusiske klub for et beløb i omegnen af 270 millioner kroner.

Newcastle ligger næstsidst i Premier League og har blot vundet én kamp hele sæsonen. Dette har medført, at Eddie Howe har udpeget købet af en ny midterforsvar som høj prioritet.


Af Cillian Murphy

24 kommentarer

Toon Toon! 09:55          
Nogen der kan fortælle lidt om ham? Er han god?
Pep Guardiola 10:00          
Han er ikke lige så hypet og god som hans makker, Kounde, men jeg har ret stor fidus til ham. Jeg købte ham ret ofte i FIFA dengang han var i Nantes og har fulgt ham rimelig tæt siden. Han har spillet fast i Sevilla fra første dag, mere eller mindre, hvilket i sig selv er ret stærkt og de gange jeg har set ham har han vist at det er berretiget. Med forbehold for at han spiller en position hvor man er afhængig af spillerne omkring en samt de kulturelle forskelle, kan jeg ikke forestille mig at han ikke skulle være et forholdsvist stort skridt op ift. Schär, Lascelles og de andre i Newcastle.
GrevDanner 10:04          
Brasiliensk Forsvar på 28 år. 1.85 cm høj og en klassisk CB.

Har spillet i Nantes i 3 sæsoner, med ca 100 kampe til følge, skiftede i 2019 til Sevilla og har ca 80 kampe i trøjen. Har desuden været indkaldt til landsholdet 2 gange uden at få debut og var med til at vinde Ol guld i 2020.

Klassespiller.
RuneG 10:05          
Nogen der kan fortælle lidt om ham? Er han god?
Ja, det er noget af en signing, hvis den går igennem. Han er styrmand for det klart bedste forsvar i La Liga. Tilmed også målfarlig.
Toon Toon! 10:05          
Tak Pep, det lyder lovende. Personligt havde jeg nok foretrukket en som var PL proven, men de hænger jo ikke ligefrem på træerne.
SL_C00L_J86 10:06          
Tænker det samme Pep. Han er en del af Sevilla forsvar som kun har lukket 13 mål ind i 20 kampe, hvoraf han har spillet de 19. Han var dog også en del af det hold som røg ud af gruppespillet i ChL.
Tænker også det er en opgradering.
casillas 10:47          
Afgjorde Europa league finalen mod Inter på sakse
Fredag 27. maj