Luk

Medie: OB-forsvarer tager til Tyskland

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Bielefeld - Bochum
2. Bundesliga (28/01)
bet365 1,75 3,75 4,50
NordicBet 1,78 3,75 4,20
Oddset 1,75 3,60 4,10
YouBet 1,74 3,55 4,35

OB's forsvarsspiller Jacob Barrett Laursen rykker ifølge B.T. til tyske Bielefeld til sommer, når hans kontrakt med fynboerne udløber.

OB har fuld gang i svingdøren denne vinter, og nu ser det ud til, at der sker mere på Fyn.

Forsvarsspilleren Jacob Barrett Laursen er ifølge B.T. på vej til tyske Armenia Bielefeld, hvor han allerede skulle have skrevet under på en kontrakt.

Den 25-årige venstreback har kontraktudløb med OB til sommer, hvorefter aftalen med Bielefeld skulle træde i kraft, skriver mediet.

Barrett har i denne sæson spillet 17 kampe i 3F Superligaen, mens han i alt er noteret for 102 optrædener for fynboerne.

Bielefeld topper 2. Bundesliga.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Sara Margren

8 kommentarer

Kasperyolo 15:42          
Han er også for god til superligaen
whiskey 15:56          
Han var i hvert fald en klar OB profil, som tidligere har meldt ud at han gik gratis i sommeren 20. Så det var jo forventet. Men umiddelbart et fint skifte
nixcha 16:08          
Sjovt at det i BT er ´kilder´; men de breaker ikke historien, før BILD i Tyskland har trykt det. Hvis ´kilder´ er at læse tyske medier, så er vi mange journalister.

OT: det er forventet; ærgerligt at miste ham og ikke får noget for ham, men i det mindste har man god tid til at forberede sig på alternativ.
nMe 16:32          
Synes ikke han er noget specielt stort tab. Han har svinget for meget spillemæssigt for OB, og burde kunne erstattes. Helst med en ny venstreback der ikke er skadesplaget.
Triple I 16:35          
Ærgerligt at vi så ikke får en sum for ham. Men synes heller ikke hans efterår var alt for godt. Det optimale havde været en succesfuld transfer i sommers.

Kan han holde sig skadesfri og i form får vi nok lige så meget ud af ham. Men det regner jeg ikke med at han kan.
danielramming 16:36          
Nu ved jeg godt at konkurrencen ikke er så stor på den position, men synes ret suverænt, at Laursen sammen med Højer i AGF er de to bedste venstre backs i ligaen. Så selvfølgelig bliver han vanskelig at skifte ud, især det er svært at finde en type som ham.
bruger 176108 21:09          
Han er hurtigt glemt og jeg kalder han spiller i Sønderjyske om 2 år, han løfter intet men falder heller ikke igennem i superligaen. Han er ikke god nok til 2. bundesliga.
Søndag 19. januar