Luk

Medie: Onuachu på blokken i Atletico Madrid

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Genk - Gent
1. Division A (24/10)
Oddset 2,25 3,50 2,95
bet365 2,10 3,60 3,20

Paul Onuachu er efter sigende interessant for de spanske mestre Atletico Madrid. Det skriver den spanske avis Marca onsdag.

Genks store angriber og tidligere FC Midtjylland-spiller Paul Onuachu fortsætter med at bombe mål ind for sit belgiske klubhold, og det har nu gjort, at Atletico Madrid angiveligt skulle være interesseret i at erhverve sig nigerianerens tjenester.

Det er den spanske avis Marca, der erfarer historien, og de skriver ligeledes, at en eventuel transfer ville ligge i omegnen af 163 millioner danske kroner, samt at overgangen kunne finde sted allerede i januars transfervindue.

27-årige Onuachu har i denne sæson snittet ét mål per kamp i den belgiske liga, hvor han har ni mål i ni kampe, og i sidste sæson lavede han hele 35 kasser i 41 kampe for Genk.

I september måned underskrev han ellers en ny kontrakt med Genk, der gælder frem til sommeren 2024, men det kunne måske godt slutte for den målfarlige angriber før det, hvis Atletico ender med at gøre alvor af interessen.

Skulle det ende med et skifte til det spanske for den to meter høje angriber, kan han se frem til konkurrence med spillere som Luis Suarez, Antoine Griezmann, Joao Felix, Angel Correa og Matheus Cunha.


Af Kristoffer Lind Pedersen

11 kommentarer

Jake4 15:21          
Han er blevet et rendyrket målmonster i belgisk fodbold. Tror sagtens han kan tage sin form med sig til en større liga. Kæmpe respekt Paul!
Reevenge 15:21          
Atletico spiller virkelig med de økonomiske muskler; imponerende, såfremt det ikke på et shaky fundament som, desværre, var tilfældet i Barca.
schmede 15:43          
Vanvid... det er historien om humlebien, der ikke ved, den ikke kan flyve. Men det beviser jo, at talent ikke er alt.
NAsMaR 15:52          
Vanvid... det er historien om humlebien, der ikke ved, den ikke kan flyve. Men det beviser jo, at talent ikke er alt.
Eller også beviser det, at du ikke aner hvad du snakker om. Hvilket virker mere sandsynligt.
cornholio 16:21          
Nasmar
Stærkt indlæg med saglige argumenter og alt muligt..
Ej, sådan helt seriøst, gik du så bare ind i tråden for at komme med en dumsmart bemærkning? Viste det sig for svært at indgå i en debat omkring den omtalte spillers reelle egenskaber?
Prøv evt., uden at lyde dum vel at mærke, at forklare hvorfor den anden bruger tager fejl, så kan det være, at nogen gider at tage dig seriøst.
Martinovic 16:27          
Du svarer den forkerte person, cornholio.
Danish_Messiah 16:31          
Det vildt en spiller som jeg syntes var en ganske god angriber men var ved at have nået sit max ud fra hans talent.

Men den udvikling har har lavet i Beligen er jo så ekstrem og som en skriver længere oppe mål monster.

At han skulle ende i en klub i Atletico madrid havde jeg slet slet ikke forventet.
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober