Luk

Medie: Pochettino vil koste United 88 mio. kr.

| International | 28 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham
Premier League (22/01)
Oddset 2,00 3,75 3,50
bet365 2,00 3,75 3,50

Det vil koste Manchester United omkring 88 millioner kroner, hvis de vil hente PSG-træner Mauricio Pochettino nu - den pris halveres til sommer, skriver Daily Mirror. 

Trænerjagten og de medfølgende spekulationer kører afsted med fuld fart i Manchester United, der søndag fyrede cheftræner Ole Gunnar Solskjær. 

Et af de varmeste navne på listen er eftersigende PSG-træner Mauricio Pochettino.

Mandag skrev Daily Mail og Sky Sports, at den argentinske træner var klar til en retur til Premier League iform af United-jobbet, da han skulle være utilfreds i den franske hovedstad. 

Her bøvler han nemlig med at fortsat bo på hotel samt at få det til at fungere med superstjernerne Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappe, skrev Daily Mail. 

Det bliver dog ikke en billig omgang, hvis Manchester United vil have den tidligere Tottenham-træner.

Daily Mirror skriver, at det vil koste 10 millioner pund, svarende til 88 millioner kroner, hvis Pochettino skal købes fri af sin kontrakt nu. 

Den pris vil til gengæld halveres til sommer, hvor han blot vil have et enkelt år tilbage af aftalen med PSG.

Det vil i så fald også kunne harmonere med pressemeddelelsen, som Manchester United sendte ud i forbindelse med, at de fyrede Ole Gunnar Solskjær. 

Her lød det nemlig, at man ville finde en midlertidig træner for resten af sæsonen, hvorefter en permanent træner vil komme på plads. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 22. januar
Fredag 21. januar