Luk

Medie: PSG åben for Pochettino-afsked i '22

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Brentford - Manchester United
Premier League (19/01)
Oddset 4,20 3,75 1,82
bet365 4,50 3,70 1,80

Mens PSG er afvisende omkring at sende Mauricio Pochettino til Manchester United midt i sæsonen, så skulle det være en anden sag til sommer, skriver Goal.

For godt en uge siden fyrede Manchester United Ole Gunnar Solskjær efter en række undervældende resultater, og siden har der været masser af historier omkring en afløser.

Faktisk er det to afløsere, for United har meldt ud, at klubben leder efter en midlertidig manager til resten af sæsonen, mens man leder efter den permanente løsning.

I de seneste dage er Manchester United så meldt uhyre tæt på at hyre Ralf Rangnick som midlertidig cheftræner frem til sommer, inden Rangnick ventes at skulle overgå en konsulent-rolle.

Det skyldes angiveligt, at United ikke har kunnet lokke PSG's Mauricio Pochettino til som permanent træner midt i sæsonen, men det betyder angiveligt ikke noget for et muligt skifte for argentineren til sommer.

Ifølge Goal er PSG nemlig åben for at sende Pochettino afsted efter sæsonen, efter de to klubber for nylig har haft kontakt gennem forhandlere, hvor det altså fremgik, at Pochettino ikke skal nogen steder nu.

Den argentinske PSG-træner har kontrakt med PSG frem til sommeren 2023.

Den franske storklub er tidligere blevet sat i forbindelse med Zinedine Zidane, som mulig afløser for Pochettino.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar