Luk

Medie: Ronaldo overvejer Sporting-retur

| Primeira Liga | 15 kommentarer

Infoboks

Juventus - Inter
Serie A (15/05)
Oddset 2,15 3,75 3,15
bet365 2,10 3,75 3,30

Ifølge portugisiske Record overvejer Cristiano Ronaldo at vende tilbage til Sporting, når hans kontrakt med Juventus udløber i 2022.

Cristiano Ronaldo skrev i 2018 under på en fireårig aftale med Juventus, men for tiden rygtes den 36-årige portugiser videre i karrieren, da Juventus er på vippen til at glippe Champions League-deltagelse i næste sæson.

Nu skriver den portugisiske sportsavis Record dog, at Ronaldo overvejer en anden løsning.

Avisen melder nemlig, at Ronaldo overvejer at lade kontrakten med Juventus løbe ud og siden skifte til barndomsklubben Sporting, hvor han angiveligt ønsker at ende karrieren.

Ronaldo forlod Sporting i 2003, da han blev hentet til Manchester United og siden har han tørnet ud for Real Madrid og nu Juventus.

Sporting ligger for tiden lunt til i kampen om det portugisiske mesterskab, da klubben fører med seks point ned til de forsvarende mestre FC Porto. Der resterer fire runder af sæsonen.


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

La Fidanzata d?Italia 14:49          
Ren spekulation, for Ronaldo skal videre til sommer.
Det siges at det allerede at besluttet mellem klubben og spilleren.
Hynkjii 15:07          
Go go go
Fodboldtilskuer00 15:12          
Det er lidt sjovt for hans situation, når nu folk altid siger at han prøver forskellige ting og gøre ham exceptionelt.

Han tog jo til Juventus fordi Real Madrid ikke ville give ham den løn han ønskede mens han nu er i gang med at blive skippet af.

Jeg beklager det her, jeg vil ikke starte en diskussion, men til sammenligning med Messi som nærmest modsat situation, hvor hans klub ønsker at han bliver.

Sorry, siger ikke mere om det men det er lidt sjovt at tænke på.
Juventi 15:13          
Cristiano skal bare væk til sommer, længere er den ikke..
JuanitoMaravilla 15:15          
Spørger af uvidenhed, hvorfor vil Juve/Juve fans have ham solgt?
Jogabonita 15:18          
Det var et mærkeligt skriv fodboldtilskuer00

Det kan jo være Real Madrid bare var økonomiske kløgtige og ikke ville give det Ronaldo ønskede, for det ville de ikke have råd til.

For du kan jo se hvordan Barcelona lider rent økonomisk, som er en blanding af mange ting, men også det fact at messi fik en kontrakt til en værdi på små 4 mia.!!!!!!!!

Derudover så har Messi været i Barcelona hele sit liv, som også gør han har stærke følelser for klubben. Ronaldo startede i Sporting -> Man Utd -> Real Madrid -> Juve.

Så det er sku mærkeligt at komme ind på Messi vs Robaldo
Return_of_the_Mølbat 15:18          
Jeg beklager det her, jeg vil ikke starte en diskussion, men til sammenligning med Messi som nærmest modsat situation, hvor hans klub ønsker at han bliver.
Klart at Barcelona gør alt, hvad de kan for at holde på Messi. De ved udmærket godt, at han nærmest er 75 % af deres hold (hvis det kan gøre det), og at de uden ham ville være meget langt fra toppen af europæisk fodbold.
Torsdag 13. maj