Luk

Medie: Rostov dropper Andreas Maxsø

| International | 41 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 3,10 3,50 2,22
Oddset 2,90 3,45 2,30

Det russiske medie Eurostavka skriver, at FK Rostov har droppet at hente danske Andreas Maxsø, da klubbens nye cheftræner har foretrukket Bastos til forsvaret.

Det har længe lugtet af, at Brøndby-anfører Andreas Maxsø var på vej til russiske FK Rostov, men nu kan skiftet være på vej til at blive afblæst.

For det russiske medie Eurostavka skriver, at handlen ikke bliver gennemført, da Rostovs nye cheftræner, Yuri Semin, har foretrukket at hente angolaneren Bastos hos saudi-arabiske Al-Ain.

Mediet skriver, at cheftræneren foretrækker at spille i et firemandsforsvar, hvorfor man altså torsdag valgte at hente 30-årige Bastos til klubben i stedet.

Dermed ligner det ikke umiddelbart, at Andreas Maxsø bliver ny mand i Rostov i denne omgang, selvom klubben torsdag teasede for en dansk signing på klubbens Twitter-profil. Opslaget kan ses i bunden af artiklen.

Hvis det russiske medies meldinger holder stik, så udelukker det dog ikke et skifte til russisk fodbold, for tidligere har også Rubin Kazan været meldt interesserede i den 27-årige danske midterforsvarer. 


Af Krister Olsen
Lørdag 22. januar