Luk

Medie: SE bød 5,5 mio. på Allsvenskan-talent

| International | 2 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - AGF
Superligaen Grundspil (18/02)
Bet25 2,90 3,25 2,45
Oddset 3,00 3,20 2,35

Ifølge Sportbladet var SønderjyskE interesseret i at hente den 21-årige sydafrikanske kantspiller Tashreeq Matthews i sommer. Et bud på 5,5 millioner blev angiveligt afvist.

I Allsvenskan-klubben Varbergs BoIS har den 21-årige sydafrikanske kantspiller Tashreeq Matthews gjort sig vel bemærket i over de seneste år efter sit skifte fra Dortmund i januar 2020.

Det har flere interesserede klubber bidt mærke i, og en af dem skulle angiveligt være SønderjyskE, som ifølge Sportbladet bød hele 5,5 millioner danske kroner på den lovende kantspiller i sommer.

Buddet blev dog afvist, og derfor er Matthews altså fortsat hos Varbergs BoIS.

Det ventes han dog næppe at være længe endnu.

Hans kontrakt udløber ved udgangen af 2022, men han er ifølge Sportbladet særdeles ombejlet af flere Allsvenskan-klubber, hvor BK Häcken skulle være mest varm, men også AIK og Djurgården meldes interesserede.

Prislappen på Matthews ventes dog at forblive høj, da Dortmund ifølge avisen skal have 500.000 euro af salgsprisen, da Varbergs BoIS overtog spilleren gratis.

- Der har været interesse for Tashreeq i et godt stykke tid og allerede i sommer fra udlandet, men da var tiden ikke inde til et skifte.

- Vi ville gerne beholde Tashreeq og forlænge aftalen, men risikoen for, at han ikke spiller for os i næste sæson, er stor. Men vi kommer ikke til at lade ham smutte for småpenge, siger klubbens sportsdirektør Martin Pringle.

Spilleren har leveret fem mål og fem oplæg i denne sæson.


Af Jonas Dalgård
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar