Luk

Medie: Serie A-klub har budt på Junker

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Crotone - Torino
Serie A (07/03)
Oddset 3,90 3,50 1,97
bet365 3,75 3,40 2,00

Serie A-klubben Crotone har angiveligt sendt et bud på omkring 11 millioner danske kroner afsted til Bodø/Glimt som betaling for Kasper Junker. 

Kasper Junkers dage i Bodø/Glimt synes talte efter en sæson, hvor han brændte den norske Eliteserien af og blev topscorer, samtidigt med at klubben vandt det norske mesterskab. 

Det har angiveligt fået klubber fra rundt omkring i Europa til at kigge nærmere på den 26-årige angriber, hvilket skulle have udmøntet sig i et konkret bud fra Serie A-klubben Crotone. Det skriver norske VG. 

Ifølge avisen lyder buddet på 15 millioner norske kroner - svarende til knap 11 millioner danske. 

Til VG siger Christian Bysted, der er agent for Kasper Junker. 

- Vi er opmærksomme på, at der er kommet et bud. Jeg synes, det er en fair pris i det her marked. Nu er det op til klubben. 

Det norske medie har også spurgt Frode Thomassen, der er daglig leder i Bodø/Glimt. Han vil ikke bekræfte buddet fra Crotone, men siger, at 15 millioner norske kroner lyder fair for topscoreren i Eliteserien. 

 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

li.gla.makker 19:33          
Den nye Mike Tullberg i Reggina.
Él Capitano 19:41          
Det eneste Tullberg gjorde rigtig var et sakse imod Brøndby..
Så dårlig sammenligning..
JakobFC 20:00          
Det er i hvert fald ikke givet at Junker skulle klare sig bedre i Italien end Tullberg gjorde.

Det kunne have været spændende at se hvordan Bodø ville have klaret sig mod et dansk tophold. Eller et Svenskt for den sags skyld. Tror ikke de var endt i toppen af nogle af de ligaer i hvert fald. Niveau mæssigt vil jeg skyde dem til at ligge omkring Nordsjælland eller Aab, men det er selvfølgelig rent gætteri.
Lasse Fair 20:12          
Bodø gjorde det da egentlig udemærket mod Milan i EL.
Junker og Hauge scorede, sidstnævnte spiller i Milan nu.
Hvorfor skulle Junker ikke kunne klare den i Italien også
Buck'o 20:51          
Jeg tænker heller ikke der er den store succes i sådan et skifte, men man kan dårligt klandrer Junker for et at smede mens jernet er varmt, og så er der jo mulighed for at møde nogle af de helt store spillere i modsætning til i Norge.
ww.jesus.do? 22:33          
@bold
Jeg tror i skal gennemgå jeres kilde igen. Bodø siger jo lige netop at 15 millioner IKKE lyder som en fair pris for topscoreren i Norge.

Jeg synes dog at prisen bør ligge i det leje.
Poder95 03:51          
Det er nu agenter der har sagt det er en fin pris, og det så er op til klubben at vurdere om de synes det :) så intet galt i det bold skriver ;)
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts