Luk

Medie: Sisto nærmer sig portugisisk storklub

| Primeira Liga | 12 kommentarer

Infoboks

Sporting CP - Moreirense
Primeira Liga (28/11)
Oddset 1,25 5,90 10,00
bet365 1,28 5,50 10,00

Sporting CP har tidligere været meldt interesseret i Pione Sisto, og ifølge Tipsbladet skifter Celta Vigo-danskeren sandsynligvis dertil.

Pione Sisto har været på manges læber i de seneste uger, hvor en retur til FC Midtjylland har været på tale, men nu kan Sisto i stedet være på vej til Portugal.

Det spanske lokalmedie Faro de Vigo har tidligere erfaret, at Sporting CP er kommet med en forespørgsel på Pione Sisto, og nu skriver Tipsbladet, at danskeren formentlig takker ja til tilbuddet fra den portugisiske storklub.

Ifølge Tipsbladet ligger det endnu ikke fast, om det bliver på en lejeaftale eller en permanent transfer, men forventningen er, at Sisto inden længe spiller i Sporting, der sluttede på fjerdepladsen i den forgangne sæson og derfor skal spille Europa League.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein fortalte i denne uge, at Sisto er dyr, og at døren er lukket for nu, hvilket ifølge B.T. skyldes Sistos lønkrav.

25-årige Pione Sisto har et enkelt år tilbage af kontrakten med Celta Vigo.


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

Søren Høj 11:39          
Godt move
ajafck 11:48          
Det er lige før at jeg vil mene at Sporting er et bedre hold i en dårligere liga i forhold til Celta. Det er meget federe for Sisto at komme til Portugal end tilbage til DK nu. Jeg håber at han får udløst sit potentiale!
realmadrid94 12:29          
Selvfølgelig er Sporting en bedre klub end celta - de har dog haft nogle vanvittige sager med deres præsident. Et cirkus uden lige (hvis vi ikke tænker på Grækenland og Tyrkiet)
Slettet(401449200309) 12:29          
Umiddelbart en større klub, men som du skriver en dårligere liga. Dog har det ikke haft betydning for de spiller der kommer videre til verdens største klubber. Pga. klubbens størrelse kontra ligaens niveau, kunne jeg sagtens se Sisto blomstre så meget at klubber fra større ligaer står klar om et par år. Portugal er en god udviklingsliga for mange spiller og især dem der ikke er "gode nok" til laliga.
Slettet(401449200309) 12:31          
Havde helt glemt cirkuset fra sidste sæson, hvor spillerne flygtede, men Bruno fernandes kommer også fra det cirkus, så helt galt kan det ikke være ;)
Crusader 12:31          
Yes, det ville være et perfekt skifte - håber det går igennem. Vi har brug for en mand som Sisto i form på landsholdet.
BoroDane 12:44          
En Sisto i form på et hold som Sporting vil være en kæmpe gevinst til næste års slutrunde. Meget bedre skifte for ham end FCM. Ihvertfald på papiret.
Onsdag 25. november