Luk

Medie: Solskjær er bekymret for tre kampe

| Premier League | 54 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Crystal Palace
Premier League (05/12)
Oddset 1,55 4,40 5,60
bet365 1,50 4,33 6,50

Ole Gunnar Solskjær og hans stabsmedlemmer har ifølge The Times ikke fået nogen forsikring om, at de bliver i jobbet, og det skulle således være de tre kommende kampe, der kunne være afgørende.

Det kører ikke for Manchester United, og siden søndagens pinlige 0-5-nederlag til Liverpool har været utallige spekulationer omkring Ole Gunnar Solskjærs fremtid som manager for klubben.

Mandag berettede ESPN, at Solskjær havde tabt dele af sit omklædningsrum, inden Sky Sports og The Athletic så tirsdag skrev, at der ikke er nogen forlydender fra United-ledelsen omkring, at Solskjær skulle være på vej ud.

Nu skriver normalt velinformerede The Times så, at Solskjær bliver i sædet, men presset er ikke væk. Således skulle der hos Solskjær og hans stab være bekymring for særligt de tre kommende kampe, hvor United møder Tottenhan, Atalanta og Manchester City.

Skulle det blive til dårlige resultater her, er der ifølge The Times en tro på, at det kan blive til en fyreseddel - det ville falde sammen med landskampsterminen i november.

Efter søndagens nederlag skulle Solskjær have talt med direktør Richard Arnold og formand Ed Woodward. De to skulle ikke være ivrige efter at skille sig af med Solskjær, men der skulle herske en erkendelse af, at tingene ikke går godt nok i United lige nu.

Derudover beretter The Times om en Manchester United-trup, der ikke lader til at være på bølgelængde.

Ifølge avisen holdt man et møde i kølvandet på nederlaget på 2-4 til Leicester, og her skulle der være gået til stålet med kritik af både holdkammerater og Solskjær.

The Times skriver, at en spiller kritiserede Solskjærs valg af Harry Maguire som anfører kun seks måneder efter ankomsten til klubben, mens en anden spiller rettede kritik af, at Solskjær ikke var hård nok ved spillere, som præsterede dårligt. Spilleren mente angiveligt, at Solskjær er for tøvende med at bruge spillere, der træner godt.

En anden spiller skulle derudover have kritiseret nogle af sine holdkammerater for at mangle motiviation til holdets træninger.

United og Tottenham støder sammen på lørdag klokken 18.30.


Af Jonas Dalgård
Fredag 3. december
Torsdag 2. december