Luk

Medie: Suarez og Barca enige om afsked

| La Liga | 18 kommentarer

Infoboks

Juventus - Barcelona
Champions League gruppe G (28/10)
Oddset 2,60 3,50 2,65
bet365 2,70 3,50 2,55

Ifølge spanske Sport er Barcelona og Luis Suarez blevet enige om at rive kontrakten over, så angriberen gratis kan skifte klub.

Luis Suarez er tidligere mandag blevet rygtet tæt på et skifte til Atletico Madrid, og nu ligner det i hvert fald, at Suarez nærmer sig en afsked med Barcelona.

Ifølge den store spanske avis Sport, så er Barcelona og Luis Suarez nemlig mandag eftermiddag blevet enige om, hvordan man på fair vis kan ophæve den kontrakt, som har et år tilbage.

Der mangler blot få detaljer, før Suarez er en fri spiller, efter de to parter er nået til en rimelig aftale.

Avisen skriver, at Suarez opgiver en procentdel af den løn, han skulle have haft i Barcelona, mens Barcelona altså lader angriberen smutte uden at skulle have en overgangssum for spilleren.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

Istanbul05 15:20          
Forstår godt Barca, han er dælme over the hill..... har været elendig længe
cornholio 15:42          
Han kommer fra en skadesplaget periode og laver den seneste sæson 21 mål i 36 kampe.. Han er overhovedet ikke elendig, jeg tror Suarez kommer til at lave mange mål for Atlético, og det virker som et gevaldigt selvmål af Barca, at lade ham gå.. Jeg er klar over, at han er løntung og alderen er imod ham, men man sender ham også direkte i armene på en rival, tilmed uden at få en sum for ham.. Den forstår jeg ikke helt, økonomien må godt nok være skidt.
Chris4700 16:00          
Er sgu lettere skandaløst at man næsten betaler manden for at han smutter, klubbens 3. mest scorende spiller nogensinde. Og som nævnt ovenfor, lige i armene på en rival. Ikke ligefrem fordi han ikke formår at score mål mere.
På den anden side, der var brug for noget radikalt og grundig udrydning, heriblandt Suarez.
Elendig ledelse som ikke formår at sælge men dælme forstår at give aldrende spillere lange og løntunge kontrakter, blandet sammen med et marked skudt i sænk af Corona, og så er dette desværre resultatet. Håber den nye ledelse inviterer ham til noget hyldest eller lignende så han kan få en ordentlig afsked, som den klublegende jeg alligevel synes han nåede at blive...
Spursman 16:01          
Han spillede da en superfin sæson trods skader. Niveauer bedre end Griezzy.

Scoop af Atleti - en rigtig goalgetter er jo lige, hvad Atleti mangler.

Skal han lave en "David Villa" - skifte til Atleti og vinde mesterskabet dér? Ikke umuligt - Atletis hold er bedre end i 2013-2014, mens Barcas og Reals er det modsatte.
Team US Postal 16:01          
At man gerne vil erstatte Suarez er ikke mærkeligt. Hans form har været nedadgående (omvend stadig imponerende stats) og hans alder taler imod ham. Der skal selvfølgelig noget nyt ind på 9´er-positionen. Derudover er han løntung.

Samtidig scorer han meget sjældent i CHL, og har ikke scoret i en udekamp i CHL siden 2015 i en gruppekamp mod Roma. En helt vanvittig statistik for en angriber som ham.

Det er dog en meget mærkelig måde, man har gjort det på fra ledelsen side. Endnu engang. Først og fremmest fordi måden er respektløs mod Barcas tredjemest scorende spiller i historien. Derudover fordi han vel godt kunne agere backup/læremester til en ny angriber, der kunne køres i stilling (Latauro Martinez eksempelvis). At han skippes afsted uden at få noget for ham og hvor man endda formentlig skal betale en del af den løn, han skulle have haft i næste sæson, er jo bare endnu en fra ledelsens side inkompetent løsning.
cagoda 16:12          
igen en udulig beslutning fra en udulig ledelse
Pep Guardiola 16:21          
Han er stadig, trods alderen og et niveaufald, deres næstfarligste offensive våben. Jeg forstår grundende til at han nødvendigvis må videre og skabe plads, men at smide ham ud på den måde er både uværdigt for en spiller der har givet så meget til klubben, det er dyrt, og værst af alt så kan jeg ikke forestille mig at ledelsen har en plan med en afløser.

Nu har de fået Arthur, Vidal, Rakitic og snart Suarez ud. Så langt så godt. Næste på rampen lader til at være Semedo og tilsyneladende Puig. Ind er kommet Pjanic og der har været vedholdende rygter om 29-årige Wijnaldum.
Pjanic-handlen og Wijnaldum- og Puig-spekulationerne viser mig at ledelsen på ingen måde har fattet opgaven. De har endnu til gode at komme med et bud på en afløser for Suares og har på ingen måde adresseret de problemer klubben har på midten og på særligt højre dør.

Som Messi så rigtigt sagde, de har ikke noget projekt. De lapper hullerne som de opstår.
Søndag 25. oktober
Lørdag 24. oktober
Priske efter sejr: Et signal til konkurrenterne
08:16
Liverpool overvandt chokstart mod Sheffield U.
08:15
Real Madrid sikrede sikker sejr mod Barcelona
08:14
BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne
08:12
BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne
08:11
FCM stjal sejren over Brøndby dybt i overtiden
08:10
BIF-chef om vraget Hedlund: Intet disciplinært
08:09
LIVERPOOL F.C. - CHAMPIONS
08:09
Maxsø: Stort af dommeren kun at give mig gult
08:08
Utilfreds VB-boss: Vi bliver ikke taget alvorligt
08:07
BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne
08:07
Man United-tråden
08:06
F.C. Internazionale - Milano Siamo Noi
08:06
Liverpool overvandt chokstart mod Sheffield U.
08:06
FCM stjal sejren over Brøndby dybt i overtiden
08:05
Koeman: Vi fortjente ikke at tabe i dag
08:01
Ingen røde lamper blinker trods sløj ACH-start
08:01
Utilfreds VB-boss: Vi bliver ikke taget alvorligt
08:01
BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne
08:01
Serie-stjerner: Føltes til tider som et fængsel
08:00
BIF-stopper smadrede rude: Jeg betaler gerne
07:58
FCK jagter oprejsning mod formstærke AGF
07:57
FCK jagter oprejsning mod formstærke AGF
07:57
FCM stjal sejren over Brøndby dybt i overtiden
07:57
Priske efter sejr: Et signal til konkurrenterne
07:56