Luk

Medie: Sydeuropæere ser på FCK-kroat

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

FC København - AC Horsens
Superligaen Grundspil (06/12)
Bet25 1,47 4,80 6,60
Oddset 1,45 4,60 7,00
bet365 1,44 4,75 6,50

Karlo Bartolec har ikke været den store succes i FC København i sin første sæson, og det har ifølge B.T. fået sydeuropæiske klubber til at overveje den kroatiske back.

FC København hentede sidste sommer Karlo Bartolec i FC Nordsjælland, hvor han havde etableret sig som en 3F Superliga-profil.

Samme succes har han slet ikke haft i FCK, hvor han er havnet bag Guillermo Varela i køen, og det har fået to sydeuropæiske klubber til at forhøre sig om kroatens situation.

Det skriver B.T., der mener at vide, at græske PAOK har været mest konkret i interessen og skulle have ønsket en lejeaftale i begyndelsen, men det kan et sikret europæisk gruppespil have ændret på.

Også i Serie A-klubben Crotone har man bemærket sig Bartolec, men her har man ifølge B.T. fået at vide, at Bartolec kæmper for at slå ordentligt igennem i FCK, og efter planen tage et klubskifte op ad rangstigen.

bold.dk var tirsdag til stede ved FCK's træning på Frederiksberg, men her ønskede Karlo Bartolec ikke at tale om sin situation i FCK.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

Tropico 17:23          
Mon FCK får de 20 mio, de gav for ham? Jeg tvivler. En skam han ikke har spillet kontinuerligt, fordi han var rigtig god i FCN.
FCKforever2020 17:24          
Hvis de kunne sende ham videre og så få Ankersen sendt tilbage til for få penge ville det være fint med mig.
Team US Postal 17:30          
Kroatisk landsholdsspiller og har et godt topniveau - som han dog ikke har vist meget af i FCK. Det bør - Covid19 eller ej - kunne give stort set det samme hjem som de gav for ham. De har jo heller ikke travlt med et salg.

Og umiddelbart bør de jo ikke sælge, for så skal de ud og hente en ny. Der burde de bruge kræfter på at hente en kantspiller.
Jillionaire 17:31          
Sælger de Bartolec, så er det spændende hvem de får ind - Jeg tænker de skal have 2 højre backs.
B1903½ 17:42          
Forhåbentlig sælger vi ikke mere før vi får hældt Staale UD !

Når det kroatiske landshold kan bruge ham og han var en succes hos FCN, så er det jo påfaldende, at han så ikke kan slå igennem ift. en Varella, hvor OB kan lave flere mål hvor Varella er impliceret....

Nå, vores Solgud han kan nok se noget som ingen andre kan.
Saviola7 18:12          
B1903

Det kan meget muligt være at Varela ikke var god mod OB, men han er en af få spillere der har holdt et anstændigt niveau igennem hele sidste sæson.

Jeg synes at du virker meget mavesur for tiden, hvilket måske er naturligt nok, men hvis du ikke har noget fornuftigt at sige - kan du så ikke bare holde munden lukket?
For at kritisere Varela, på baggrund af én kamp når han har været et af vores stærkeste kort, siger lidt om hvor meget fodbold du ser kontra hvor mange bajere du får høvlet ned under kampene.
Roberto Pellegris 19:21          
Nu ser man jo ikke alt hvad der foregår i klubben, men jeg synes ikke Bartolec har fået en rigtig chance med flere startpladser i streg. Det er de færreste som bare smadrer igennem i deres første kamp fra start.

Det ville ærgre mig meget, hvis han sælges. Men jeg kan godt forstå, hvis han gerne selv vil prøve noget andet.
Lørdag 5. december
Fredag 4. december