Luk

Medie: United trækker sig fra De Ligt-kapløb

| International | 24 kommentarer
Eriksen om comebacket i Amsterdam: Troen på finalen var væk - Moura havde måske bedt til gud
'Jeg har øvet det skud før': Divock Origi fortæller om 4-0-scoringen mod Barcelona
Hvem ville vinde? Schmeichel og United i 1998/99 eller Salah og Liverpool i 2018/19
Se kvindernes CL-finale lørdag: Lyon kan vinde for 4. år i træk - Barca jagter sin første titel
Avis: FC Barcelona er ét skridt fra kæmpe-transfer
Medie: United trækker sig fra De Ligt-kapløb
Foto: Getty Images

Infoboks

Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Ifølge Sky Sports har Manchester United trukket sig fra jagten på Matthijs de Ligt, selvom der så sent som lørdag gik heftige rygter om, at hollænderen var meget tæt på en aftale i England.

Flere store europæiske klubber har ikke overraskende lyst til at få fingre i Ajax-anfører Matthijs de Ligt, men deltagerne i kapløbet skrumper.

Sky Sports skriver således, at Manchester United har trukket sig, selvom klubben har været meldt klar til at smide hele 550 millioner kroner efter hollænderen.

Rygterne startede allerede for en uges tid siden, da det rygtedes, at Matthijs de Ligt var klar til at takke nej til Barcelona, fordi han så en fidus i at være med til at bygge Manchester United op igen.

Så sent som lørdag aften kom det frem i spanske medier og hos den Barcelona-skarpe journalist Gerard Romero, at De Ligt var meget tæt på at underskrive en aftale i Manchester.

Det har Sky Sports rodet lidt i, og mediet mener altså nu at vide, at der ikke er hold i det rygte, og at Manchester United har trukket sig fra kapløbet.

Dermed er Barcelona umiddelbart tilbage i front i De Ligt-kapløbet – men vi har formentlig ikke hørt det sidste i sagen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

24 kommentarer

HerbalAttraction 13:38          
Han ender i Manchester City. i hørte det her først
( O ) 13:39          
Det er sjovt de tror de var med i kapløbet.
Carra.23 13:41          
Ja, du er den den første der melder det ud. Så er spørgsmålet bare hvordan de finansierer det.
LaPioche 13:52          
Sky Sports, så jeg ville tage det med et gran salt. Især fordi det bare sikkert bare er Balagues udmelding fra i går, der er pakket ind Sky Sports logo.

Det lyder som bullshit for mig. Ikke fordi jeg tror, United henter De Ligt, men fordi det ikke ville give mening, at de ikke forsøgte at hente ham. Den eneste årsag til, at de skulle trække sig, skulle være hvis De Ligt direkte har sagt, at han ikke gider skifte dertil. Og selvom det er ganske forståeligt, hvis han ikke gider det, så ville det være enorm dårlig forhandlingstaktik, hvis man netop forsøger at lukrere på interessen fra United til at skaffe sig en bedre kontrakt i Barcelona. Så det ville være pænt dumt <i>at sige</i> det.
Larsen13 13:56          
Kæmpe talent De Ligt, men det lyder som om der er ved at gå storhedsvanvid i det. Barca havde angiveligt nærmest lukket handlen, inden De Ligt og Raiola krævede endnu flere penge end oprindelig aftalt. Her kom United så ind i billedet fordi de eftersigende var klar til at tilbyde De Ligt 14 mio euro om året, hvilket Barca ikke vil. Spændende at se hvor han ender.
SuperSE 14:00          
Han ender i Manchester City. i hørte det her først
Arg, tror heldigvis stadig der findes fodboldspillere med moral. Ville være synd, hvis De Ligt skifter til en ualmindelig intetsigende klub uden ånd. Der er sikkert en masse teenage-medløbere, der ville elske det. Det er jeg faktisk ret sikker på. Dog respekt til dem, der var fan af klubben inden de blev opkøbt af en homo-hader fra et obskurt land.
Graceland 14:06          
Lad os nu se, man kan ikke stole på en skid lige pt, men underholdende er det da at følge de forskellige udsagn fra diverse kilder..
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni