Luk

Medie: Uniteds CL-kamp i fare grundet corona

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Manchester United - West Ham
Premier League (22/01)
Oddset 1,90 3,80 3,80
bet365 1,95 3,60 3,60

Manchester United risikerer at få deres kamp mod Young Boys i Champions League udsat på grund af restriktioner for udbruddet af den nye coronavariant. 

Den ottende december er det meningen, at Manchester United spiller sidste kamp i Champions League-gruppespillet, når de hjemme på Old Trafford tager imod Young Boys fra Schweiz. 

Det lader imidlertid til, at kampen nu er i fare for at blive rykket og måske ligefrem spillet på neutral grund, skriver BBC Sport, da den nye variant af coronavirus Omikron betyder ekstra restriktioner i Schweiz. 

Som restriktionerne er i Schweiz lige nu i forbindelse med den nye coronavariant, skal alle, der ankommer fra Storbritannien, nemlig isolere sig i ti dage, og ifølge UEFA-reglementer betyder det, at kampen skal flyttes til neutral grund så. 

UEFA skulle være i gang med at undersøge, om restriktionerne også gælder Young Boys-mandskabet, som spiller for deres videre overlevelse i Europa, hvor Europa League stadig er inden for rækkevidde. 

United er sikret at komme videre som etter fra puljen, men BBC Sport beretter, at en flytning af kampen ville betyde et stort tab for klubben økonomisk med manglen på de indtægter, der følger med at afholde en Champions League-kamp. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar