Luk

Medie: Uniteds kæmpe Sancho-bud afvist

| Premier League | 20 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Leeds
Premier League (14/08)
Oddset 1,52 4,70 5,50
bet365 1,50 4,50 5,75

Ifølge Sky Sports har Manchester United budt omkring 760 millioner kroner på Jadon Sancho, men Dortmund har afvist buddet.

Over sommeren har Jadon Sancho været kædet heftigt sammen med Manchester United, men Sanchos klub, Dortmund, har flere gange været i offentligheden at skyde et muligt skifte til jorden.

Tirsdag skriver Sky Sports så, at United dog ikke har ladet sig skræmme af Dortmunds klare tale i offentligheden, for United skulle givet et bud til en værdi af svimlende 760 millioner kroner for den 20-årige Dortmund-englænder.

Dortmund har dog afvist buddet, skriver mediet.

Ifølge Sky Sports skyldes det, at Dortmund havde sat en deadline for en mulig aftale den 10. august, og ledelsen i Bundesliga-klubben skulle altså flere gange have slået fast, at Sancho ville blive i klubben, hvis en aftale ikke var nået inden da.

Mediet skriver, at United tidligere i september havde et gennembrud i forhandlingerne med Sancho-lejren, så den del af en aftale ikke længere skulle være et problem.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

Fletcheristheman 20:34          
Svært at blive klog på. Hvorfor ikke byde inden 10. August? Det må næsten være corona der spiller ind. Sæsonen er jo i gang. Skidt transfervindue af United.
madin 20:41          
De har jo budt flere gange så tænker at det har skam nok også gjort, men heller ikke dengang kunne man blive enige om prisen.
Glory glory united 20:42          
Skidt transfervindue af United?
Det er mere reglen, end undtagelsen. Simpelthen så frustrerende.
NiPutoCaso 20:42          
Skidt? So far er det et katastrofalt vindue for United!
Har Svaret på ALT 20:46          
Fornuftigt af Dortmund at Afvise. De ved at United og generelt Engelske hold har rigeligt med penge til at presse det maksimale ud af dem, Corona eller ej. Især når de ser på hvordan engelske spillere bliver solgt for i PL.

I dagens marked er Sancho er mindst 2-300 mio. ydereligere værd, end de 760 mio.
Unikum 20:57          
United har gennem flere år været skidt kørende hvad angår transfer vinduerne.
- Helt basalt skulle truppen trimmes fra vinduets start, ud med: Lindelöf, Phil Jones, Rojo, Lingaard, Smalling, Bailly, vil næsten også mene at en spiller som Progba skal ud af vagten, han er mere af navn end gavn.
- Deres transfer strategi virker sløset, vi mangler i den grad klasse CB, en klasse 6´er og en angriber. Sancho er alt for dyr, der burde findes billigere alternativer med næsten ligeså god profit.
AaBager 20:59          
Brug pengene på Kante, en god CB og smid Pogba af helvede til.
Onsdag 4. august