Luk

Medie: Van Dijk kan være færdig for sæsonen

| Premier League | 50 kommentarer

Infoboks

Everton - Liverpool 2-2
Premier League
3' 0-1 Sadio Mané
19' 1-1 Michael Keane
72' 1-2 Mohamed Salah
81' 2-2 Dominic Calvert-Lewin
90' 2-2 Richarlison

Virgil van Dijk måtte udgå efter en voldsom tackling fra Jordan Pickford, og ifølge BeIN Sports kan han være ude i op til otte måneder med en korsbåndsskade.

Der var blot spillet ti minutters tid, da Liverpool lørdag blevet tvunget til at udskifte Virgil van Dijk, der fik et ordentlig slag mod sit knæ i en duel med Everton-keeper Jordan Pickford.

Skadens omfang er endnu ukendt, men ifølge BeIN Sports' informationer har Van Dijk beskadiget sit korsbånd, hvorfor hollænderen kan ende med at måtte sidde ude i op til otte måneder og dermed misse resten af sæsonen.

Liverpool har endnu ikke meldt noget ud om Van Dijk, men Jürgen Klopp lagde på pressemødet efter kampen ikke skjul på, at det meget vel kan være alvorligt.

- Jeg ved det ikke, men det er ikke godt. Virgil spillede jeg ved ikke hvor mange kampe for os i træk. Han kan spille trods smerte og alt muligt, men han kunne ikke fortsætte nu. Det er ikke godt, siger Klopp ifølge Liverpools hjemmeside.

Thiago Alcantara blev også skadet i lokalbraget mod Everton, der sluttede 2-2.

 


Af Martin Schmidt

50 kommentarer

Fl@skebøf 11:11          
Det er sgu trist hvis rigtigt, virker som en yderst sympatisk spiller og person.
KongPulla 11:11          
next year
God bedring
VAR RIP
Helium 11:12          
Det er potentielt mesterskabet der ryger for Liverpool hvis det er sandt..
Adamantium_1 11:16          
Det meste smertefulde er jo, at (halvguden) Van Dijk nærmeste aldrig er skadet på grund af sin enestående fysik og stærke krop. Så kommer der sådan svinestreg og freak skade.

Og hvem ved, om han nogensinde kan returnere uden skavanker I fremtiden.
losamigoss 11:19          
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan græde VAR på den her.

Pickford ejer feltet og kommer ud med høj kraft. Rødt kort kan gives, og gult er helt sikkert på sin plads. Men der kommer forhåbentlig ikke en dag, hvor det skal takseres til klart rødt, bare fordi Van Dijk desværre blev skadet.

Til gengæld var offside kendelsen vanvittig, og jeg håber de reformerer reglementet i forbindelse med lignende situationer.
Tropico 11:23          
Han ejer jo ikke feltet. Han misser bolden og laver en vanvittig tackling over knæhøjde. Det er på alle måder et klart rødt kort.
Dentovltemand2 11:23          
@logasimosos

Mener du det seriøst? Han kan brække bennet på manden, hvis du selv nogensinde har spillet fodbold, så er det præcist sånogen ting man gerne ser rødt på.

Så lad mig spørge dig, hvis Pickford ikke skal have rødt igår, hvad skal der så til for at få rødt på en "tackling" ?

Skal man stemple manden i hovedet ? Eller hvad skal der til ? Han tilsidesætter fuldstændigt et hvert hensyn til sin modstander. Og VVD er nu formegenligt ude resten af sæsonen. Hvis ikke det er til rødt kort så ved jeg ikke hvad der er ?

Jeg så de forskellige post match reaktioner fra pundits, en tidligere dommer mm. Fra England og jeg kan så fortælle dig, at du står ret alene med den holdning.
Torsdag 22. oktober