Luk

Medie: Zidane vil ikke overtage United nu

| Premier League | 21 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Arsenal
Premier League (02/12)
Oddset 2,00 3,70 3,55
bet365 1,95 3,75 3,75

BBC skriver mandag, at Zinedine Zidane ikke er interesseret i et overtage tøjlerne i Manchester United lige nu. United skulle have kontaktet franskmanden.

Manchester United fyrede søndag Ole Gunnar Solskjær, og det efterlader trænersædet i den engelske storklub tomt.

Der er masser af rygter om en mulig afløser, og et af emnerne er den tidligere Real Madrid-chef Zinedine Zidane, som flere gange er blevet kædet sammen med klubben.

Men ifølge BBC må United lede videre efter en ny træner.

I hvert fald skriver det store engelske medie mandag, at United har kontaktet Zidane om et muligt samarbejde, men ifølge kilder tæt på Zidane skulle han ikke være interesseret i at overtage roret i den kuldsejlede storklub lige nu.

Zidane, der er fri på markedet efter afskeden med Real Madrid i maj, skulle i stedet være mere interesseret i at blive træner for det franske landshold eller for PSG, hvis et af de jobs skulle blive ledige – han er tidligere blevet sat i forbindelse med begge stillinger.

Ifølge BBC skulle der dog ikke været noget, der tyder på, at PSG skiller sig af med manager Mauricio Pochettino. En mand, der også er nævnt i forbindelse med Manchester United-jobbet.

I United har Michael Carrick lige nu ledelsen, mens klubben leder efter en midlertidig træner, der kan overtage roret for resten af sæsonen.


Af Jonas Dalgård

21 kommentarer

MesutCazorla 07:43          
Personligt har jeg aldrig været imponeret af Zidane som træner, heller ikke da han vandt de tre CL-trofæer i træk. Jeg føler simpelthen ikke, at han taktisk rummer nok kvalitet, og jeg har endnu til gode at se ham opbygge sit eget slagkraftige mandskab, hvilket jeg ikke tror United skal eksperimentere med.
realmadrid94 07:45          
Tror mange Madrid fans er enige med dig Mesut. Men han må have været historiens bedste til mandskabspleje. For det han gjorde/var med til at gøre er aldrig gjort før, og sker nok ikke lige foreløbigt igen :-)
rambro 07:49          
Michael Laudrup kunne være spændende.
Kastrup 08:03          
Enig med begge. Zidane har ikke vist at indeholde den store taktiske værktøjskasse, men han har bevist at han kan skaffe resultater, om det så skyldes mandskabspleje eller andet.
Og spørgsmålet er om det netop ikke er dét, MU har brug for lige nu.
De har jo åbenlyst truppen til mere end det output, der leveres pt.
Jeg tror godt at det kunne blive et fint match. Men det kræver to til tango, og hvis Zidane ikke vil, så er de jo nødt til at finde en anden…
KLB-ManU 08:28          
Jeg tænker ikke Zidane kan ryste posen i United bedre end Ole Gunnar kunne. Specielt ikke når hans engelsk kundskaber er så beskedne som tilfældet er.
Madsmog 08:43          
Ronaldo som spillende træner :-)

- så er der heller ikke tvivl om hvem der sparker straffespark…
Manajohn 08:45          
Zidane til PSG, poch til United
Tirsdag 30. november