Luk

Medie: Zinckernagel afviste flere store klubber

| Eliteserien | 8 kommentarer

Infoboks

Bodø/Glimt - Roma
Europa Conference League Gruppe C (21/10)
Oddset 4,20 3,80 1,72
bet365 5,00 4,00 1,65

Philip Zinckernagel har angiveligt afvist Røde Stjerne, Fenerbahce og saudiarabiske klubber. Han meldes uhyre tæt på et skifte til Watford i Championship.

Tirsdag kunne B.T. berette, at Philip Zinckernagel angiveligt er tæt på et skifte til Championship-klubben Watford, og det samme skriver norske Nettavisen.

Den norske avis skriver, ikke overraskende, at Zinckernagel har været en ombejlet mand efter hans forrygende sæson i Bodø/Glimt.

Inden hans aftale med Watford, der angiveligt faldt på plads mandag, skulle den 26-årige dansker have afvist store klubber som tyrkiske Fenerbahce, som bold.dk i efteråret kunne fortælle var interesseret, serbiske Røde Stjerne og desuden flere lukrative tilbud fra Saudi-Arabien.

Desuden skulle hollandske Heerenveen også have fået et nej tak.

Samme norske medie skriver, at Zinckernagel ikke kommer i problemer med at skulle passe ind i de nye engelske regler for transfers, da han allerede i september skulle have sørget for at have en registreret adresse i England, og det skulle lette overgangen til den engelske klub.

Zinckernagel blev kåret til årets spiller i Eliteserien, efter han og klubben sikrede det norske mesterskab.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

starks 18:11          
Hvorfor vælge Watford, hvor deres bedste spiller Ismaila Sarr spiller netop Zinckernagels position. Måske Sarr forventes at bliver solgt.
09043428 18:20          
Hvis Røde Stjerne, Fenerbahce og Saudi Arabien var alternativer forstår jeg godt han vælger Watford. Det er flot af ham ikke at blive fristet af Saudi Arabisk løn som kunne have forgyldt ham resten af livet. I stedet, ser det ud til, vælger han det sportslige som det vigtigste, dertil kommer der selvfølgelig en fortjent lønforhøjelse.
I Watford kommer han til en stor klub i Championship hvor der er muligheder for oprykning eller gøre sig bemærket overfor andre engelske klubber. Held og lykke til ham.
Nordland1337 18:24          
Ja, hvorfor dog vælge den mest charmerende fodboldkultur, penge og 20.000 der står og storbrøler (uden corona) hver gang man er på hjemmebane, top faciliteter og trænere samt muligheden for at nå i PL når der er konkurrence på ens position :(.
JLS 18:28          
Hvorfor vælge Watford, hvor deres bedste spiller Ismaila Sarr spiller netop Zinckernagels position. Måske Sarr forventes at bliver solgt.
Watfords bedste, behøver vel ikke nødvendigvis, at være bedre end Zinkernagel..? Altså det kunne jo rent faktisk være, at Watford har købt ham fordi de mener han er bedre..
beringer 20:41          
Watfords bedste, behøver vel ikke nødvendigvis, at være bedre end Zinkernagel..? Altså det kunne jo rent faktisk være, at Watford har købt ham fordi de mener han er bedre..
Hentet ham..., ikke købt ham, som jeg læser det er det på en fri transfer....

Men selvom at den bedste i den klub, måske nok er bedre en P.Z., og evt. spiller hans position, så kender du godt til engelsk fodbold ikke? De spiller 46 kampe i Championship alene, dertil kommer et hav af forskellige CUP´s..., så selvom at det er den bedste i klubben, så kan han ikke spille alle kampe, slet ikke i dette hårdt sammenpressede program, og så handler det jo om for P.Z. at slå til når chancen byder sig, så er det jo pludselig træneren der står med problemet ;-)
mjdj 20:55          
Jeg havde valgt pengene i Saudi Arabien. Men fedt valg af Fingerneglen i Watford.
Rasbak 21:55          
Jeg havde valgt pengene i Saudi Arabien. Men fedt valg af Fingerneglen i Watford.
Man kan måske undre sig over at scouts fra Saudi Arabien overhovedet ved at de spiller fodbold i Nord-Norge ?!
Bortset fra det, så vil Watford også være mit valg.
Han skal nok ikke regne med fuld spilletid. SPecielt i starten. Men i de engelske klubber spiller de jo mange kampe, så han skal nok blive kastet for løverne.
Godt valg :-)
Søndag 17. oktober