Luk

Medie: Zinedine Zidane afviser PSG

| Ligue 1 | 9 kommentarer

Infoboks

PSG - Nice
Ligue 1 (01/12)
Oddset 1,40 5,30 6,70
bet365 1,40 5,00 7,50

Zinedine Zidane er ikke interesseret i at tage over fra Mauricio Pochettino i PSG, hvis han skulle tage til Manchester United, skriver AS.

Siden fyringen af Ole Gunnar Solskjær i Manchester United har der været massevis af spekulationer om nordmandens afløser, som der skal findes en både midlertidig og permanent af.

En af de mest beskrevne historier er, at Manchester United skulle jagte en permanent løsning i Mauricio Pochettino, som i øjeblikket er PSG-træner.

Nu skriver spanske AS så, at PSG har forsøgt at få Zinedine Zidane ind som afløser, hvis Pochettino skal skibes afsted, men det er umiddelbart ikke lykkedes at overtale den tidligere Real Madrid-træner.

AS beretter, at den franske træner ikke skulle være klar på at overtage et hold midt i sæsonen, og da han også har gang i andre projekter, vil han angiveligt hellere vente med at vende tilbage til trænergerningen efter sommerens afsked med Real Madrid.

Han skulle dog være meget smigret af PSG's tilbud, men det virker altså usandsynligt lige nu, lyder det.

AS skriver, at Mauricio Pochettino skulle være åben for at skifte til Manchester United, men han vil ikke tvinge noget igennem overfor klubben, der gav ham chancen efter fyringen i Tottenham.

Pochettino blev tirsdag spurgt ind til rygterne, som kæder ham sammen med United, og her fortalte den argentinske træner, at han er meget glad i PSG.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 30. november