Luk

Medier: AC Milan kan miste EL-billetten

| Serie A | 30 kommentarer
Medier: AC Milan kan miste EL-billetten
Foto: Getty Images

Infoboks

Bayern München - AC Milan
Champions Cup (24/07)
bet365 1,60 4,20 5,25
Oddset 1,58 4,20 4,40

AC Milan har ifølge flere italienske medier lavet en aftale med UEFA, som udelukker dem fra Europa League i den kommende sæson.

Flere italienske medier, deriblandt Corriere della Sera, skriver tirsdag, at AC Milan kan miste deres plads i Europa League i den kommende sæson.

Ifølge Corriere della Sera har klubben allerede indgået en aftale med UEFA om, at de sidder næste sæson over.

Milan skal have indgået et kompromis i en sag, der handler om overtrædelse af Financial Fair Play-reglerne fra 2014 til 2018.

Sagen bliver behandlet hos den internationale sportsdomstol CAS, men da man ikke venter en afgørelse før 14. august, har UEFA tilsyneladende valgt at skride til handling.

Hvis oplysningerne fra italiensk presse står til troende, så går Torino i Europa League på Milan bekostning.


Af Thor Carlskov

30 kommentarer

RRJ 20:48          
Så har den i så fald også bare at stå på CL i 20/21!
Chrillinho 20:50          
De fleste i klubben og os som fans håber bare at det kommer til at ske. Milans advokater presser meget på for at vi bliver udelukket i den her sæson, for derfor at få lov til at hive den store pengepung frem igen til sommer. Europa League bliver bare ikke noget man er interesseret i og vi kan så få fuldt fokus på fjerde pladsen til næste sæson. UEFA tror jeg også er interesseret i aftalen, for så får man da endeligt udelukket et stort hold og sendt et "signal" til dem der ikke har fuldt så meget med i den her konkrete sag at FFP "virker". Men det er kun fordi Milan selv er lidt interesseret i udelukkelsen og få hvisket tavlen ren, for så længe City og PSG ikke udelukkes, er det mærkeligt af Milan skal.
Disco Quinn 20:54          
"Milans advokater presser meget på for at vi bliver udelukket i den her sæson, for derfor at få lov til at hive den store pengepung frem igen til sommer. Europa League bliver bare ikke noget man er interesseret i og vi kan så få fuldt fokus på fjerde pladsen til næste sæson."

Det er jo også dybt latterligt på ALLE måder.
SerieA33 20:57          
Cirkus Milano

Det kører for de to klubber i byen.
Chrillinho 21:00          
Disco Quinn
Jeg er sådan set enig, men sådan er det nu bare "desværre". Jeg synes ikke det er værre end det som mange andre storklubber slipper igennem med, så håber egentligt at vi bliver udelukket
nMe 21:01          
Milan bruger jo enorme summer HVER sommer selvom de konsekvent overtræder FFP. Det er en kæmpe joke at de kan få lov til at pisse så meget på reglerne.

Bare i år kører de med et underskud på ca 100 mill euro, og har i følge Corriere dello Sport et minus på 413 mill euro over de sidste 5 år. Absurd.

Udelukkelse fra europæiske turneringer i 2 sæsoner samt transferban burde de som minimum få.
Disco Quinn 21:02          
"Jeg er sådan set enig, men sådan er det nu bare "desværre". Jeg synes ikke det er værre end det som mange andre storklubber slipper igennem med, så håber egentligt at vi bliver udelukket "

Nej da, jeg mener også City og PSG burde straffes ganske hårdt. Men har bare svært ved at se, hvordan det her er en straf for Milan.
Mandag 22. juli