Luk

Medier: Ancelotti er på vippen i Napoli

| Serie A | 8 kommentarer

Infoboks

Napoli - Barcelona
Champions League Slutspil (25/02)
bet365 3,10 3,50 2,20
NordicBet 3,35 3,75 2,19
Oddset 3,25 3,65 2,10
YouBet 3,35 3,65 2,20

Carlo Ancelottis fremtid i Napoli er usikker, skriver flere italienske medier. 

Bølgerne er gået højt i Napoli i denne uge, hvor holdet af klubben er blevet sendt i 'ritiro' - en slags tvungen træningslejr med hotelophold. 

Cheftræner Carlo Ancelotti har slået fast, at han var modstander af idéen, og efter 1-1-kampen mod Salzburg stillede han ikke op til UEFA's planlagte pressemøde. 

Ancelotti vendte modsat spillerne dog tilbage til hotellet efter kampen, men han er alligevel på vippen, skriver flere italienske medier. 

La Gazzetta dello Sport melder Ancelotti klar til at sige op, og Sport Mediaset melder klubejer Aurelio De Laurentiis klar til at fyre den rutinerede træner. 

Spillerne er mødt frem til træning onsdag, men endnu har klubben og altid åbenmundede De Laurentiis forholdt sig tavse i sagen. 

 


Af Mikael Blond

8 kommentarer

BobbySixkiller 13:48          
ADL må snart indse, at det er ham selv, der er problemet i Napoli. karismatisk fyr, på grænsen til det vanvittige.
1128stbrn 13:54          
Kom så AC Milan!!
haraltidret 13:57          
ADL må snart indse, at det er ham selv, der er problemet i Napoli. karismatisk fyr, på grænsen til det vanvittige.


Jeg tror du har helt ret.

De Laurentis dispositioner og hidsige temperament er ikke noget der gavner Napoli. Og fyrer han Ancelotti ville det være et selvmål af rang.
TR1986 13:58          
Lige præcis med punktet om trænere, der har De Laurentiis vist sig ret loyal overfor sine trænere, og jeg kan ikke erindre at han har lavet en eneste trænerfyring. Jeg ser heller ikke for mig at Ancelotti bliver fyret. De Laurentiis har hele tiden talt positivt om Ancelotti og det virker til at der skal noget mere til for at blive fyret. Jeg vil blive noget overrasket hvis det sker. Det vil jeg også være hvis Ancelotti siger op. Han har hele tiden fortalt at han vil gøre arbejdet færdigt i Napoli og jeg ser ham ikke smutte før tid.
La Masia 14:08          
Dumt hvis Ancelotti bliver fyret! De skal "bare" slå Genk hjemme, så er de videre i Champions League. Derudover synes jeg de har været ret uheldige i flere kampe i Serie A, og jeg er ikke i tvivl om at Ancelotti får dem i top 4..... (ved godt Napoli ser sig selv om mesterskab kandidat, og derfor er top 4 ikke godt nok som målsætning)
Acheron 3 14:31          
Jeg er en af dem som har svært ved at få øje på, på hvilke punkter at Ancelotti har gjort Napoli bedre. Både spil og resultater var bedre under Sarri. Så det er klart at han er under pres.
Slettet(231444192811) 15:46          
Så det nu Levy!
Lørdag 22. februar
Fredag 21. februar